Bilete Pupăza din tei @ Hanu’ lui Manuc - 28 mai '22, ora 10:30 - Hanu' Lui Manuc

Pupăza din tei @ Hanu’ lui Manuc

Hanu' Lui Manuc, București

sâmbătă, 28 mai '22, ora 10:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Spectacolul este unul de prezentare a porturilor, obiceiurilor şi poveştilor populare româneşti, având la bază “Amintirile din copilărie” ale lui Ion Creangă. Momentele de virtuozitate păpuşerească sunt puse în evidenţă de dansurile căluşarilor, a oșenilor precum şi de taraful în miniatură. Cine ar putea să povestească mai bine ca marele nostru povestitor Ion Creangă, autorul nemuritoarelor “Amintiri din copilărie”?

Scenariuleste o pildădatăcopiilorneascultătorişileneşi. Nică, personajulnostru principal, se hotărăşte scape de “pupăza din tei” care îltrezeaînfiecaredimineaţă ca un ceasornic. Aşaîntr-o zi prinsepupăzaîncăciulăşice se gândiel.. o ducă la târg o vândă, acolopreotulsatuluiîi o adevaratălectie. 

În final, Nică nu reuşeştevândăpupăzaşi se întoarceacasăresemnat din lungaluiperipeţie, acasă e așteptat de mama luiîmpreună cu mătușaMăriucacepovestește o altănăzdrăvănie a personajuluinostru principal. 

 

Actoriivor da viațăpersonajelor:Nică, 2 țărani, mama lui Nica – Smaranda,Pupăza, Țambalagiu, Violonist, Faragotist, Țiganca, Călusar, Popa șiMătușaMăriuca. 

Spectacollive de teatruinteractivși cu păpuși, recomandatcopiilor cu vârsta de peste3 ani.Durata: 45 minute. 

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Hanu’ lui Manuc - Piața Unirii, Strada Franceză 62-64,Sector 3, București 

 

Alte mențiuni: 

  • Prețbilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentrucopiii cu vârsta de peste 1 an se achităbilet. 

  • Biletele la acestspectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatieînainte de începereaspectacoluluiînfuncție de locurilemasedisponibile. 

 

Powered by Teatru la Cinema 

#teatrulacinema 

#caravanacuspectacole

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.