Bilete Pupăza din tei @ Hanu’ lui Manuc - 23 iun, ora 11:00 - Hanu' Lui Manuc

Pupăza din tei @ Hanu’ lui Manuc

Hanu' Lui Manuc, București

duminică, 23 iunie, ora 11:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale - Pret redus pana Vineri inainte de spectacol

Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
Se achită bilete atât pentru părinti cât și pentru copii.

47,68 lei3708 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Spectacolul este unul de prezentare a porturilor, obiceiurilor şi poveştilor populare româneşti, având la bază “Amintirile din copilărie” ale lui Ion Creangă. Momentele de virtuozitate păpuşerească sunt puse în evidenţă de dansurile căluşarilor, a oșenilor precum şi de taraful în miniatură. Cine ar putea să povestească mai bine ca marele nostru povestitor Ion Creangă, autorul nemuritoarelor “Amintiri din copilărie”?

Scenariuleste o pildădatăcopiilorneascultătorişileneşi. Nică, personajulnostru principal, se hotărăşte scape de “pupăza din tei” care îltrezeaînfiecaredimineaţă ca un ceasornic. Aşaîntr-o zi prinsepupăzaîncăciulăşice se gândiel.. o ducă la târg o vândă, acolopreotulsatuluiîi o adevaratălectie. 

În final, Nică nu reuşeştevândăpupăzaşi se întoarceacasăresemnat din lungaluiperipeţie, acasă e așteptat de mama luiîmpreună cu mătușaMăriucacepovestește o altănăzdrăvănie a personajuluinostru principal. 

Actoriivor da viațăpersonajelor:Nică, 2 țărani, mama lui Nica – Smaranda,Pupăza, Țambalagiu, Violonist, Faragotist, Țiganca, Călusar, Popa șiMătușaMăriuca. 

 

Spectacol de teatru recomandatcopiilor cu vârsta de peste3 ani.Durata: 45 minute. 

 

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului cultural Caravana cu Spectacole la Restaurant Hanu’ lui Manuc - Piața Unirii, Strada Franceză 62-64,Sector 3, București 

 

Powered by Teatru la Cinema 

#caravanacuspectacole

Alte mențiuni:

  • Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet. Se achită bilete atât pentru părinț cât și pentru copii. 
  • Vă rugăm să vă prezentați la locație cu 30 de minute înainte de inceperea spectacolului pentru a vă ocupa locurile preferate.

 

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.