Bilete Punguța cu doi bani @ Grădina Urbană Herăstrău - 21 mai '22, ora 11:00 - Gradina Urbana Herastrau

Punguța cu doi bani @ Grădina Urbană Herăstrău

Gradina Urbana Herastrau, București

sâmbătă, 21 mai '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

In spectacolul nostru ne-am folosit de umorul, veselia și povețele scrise de marele nostru povestitor Ion Creanga.

Intr-o atmosfera de târg, actoriiișiîmpartrolurilepentru a povestiPunguța cu doibani”.Răutateababeișizgârceniaboieruluicontrabalanseazăbunătateamoșuluișidevotamentulanimaluluisău de companie, cocoșul. 

Muzicaantrenantăsitextul in versurifac din aceastăpovesteunspectacolmuzical in care copiiitrecalături de personajul principal prinmaimulteperipetții. 

In final tragemconcluzia: “Nu de celemaimulteoribogățiaeste o calitate. Bunătatea, curajulșiînvățăturasuntnegreșitdemne de urmat.” 

Actoriivor da viațăpersonajelor:Florăreasa, VizitiulPălămidă, Un țăran, Moșul, Baba, Cocoșul, Găina, Boierul, Pălămidășicele 3 Cucoane, 

Spectacol LIVE de teatruinteractivși cu păpuși, recomandatcopiilor cu vârsta de peste 3 ani.Durata: 45 minute. 

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana cu Spectacole la Grădina Urbană Herăstrău (Parc Herăstrău, 014192, București, Sector1) 

 

Alte mențiuni: 

  • Prețbilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentrucopiii cu vârsta de peste 1 an se achităbilet. 

  • Biletele la acestspectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatieînainte de începereaspectacoluluiînfuncție de locurilerămasedisponibile. 

 

Powered by Teatru la Cinema 

#teatrulacinema 

#caravanacuspectacole 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.