Bilete Punguța cu doi bani @ Berăria Centrală - 4 dec '22, ora 11:00 - Berăria Centrală

Punguța cu doi bani @ Berăria Centrală

Berăria Centrală, Bucuresti

duminică, 4 decembrie '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În spectacolul nostru ne-am folosit de umorul, veselia și povețele scrise de marele nostru povestitor Ion Creangă. Într-o atmosfera de târg, actorii își împart rolurile pentru a povesti “Punguța cu doi bani”. Răutatea babei și zgârcenia boierului contrabalansează bunătatea moșului și devotamentul animalului său de companie, cocoșul.

Muzicaantrenantăsitextulînversurifac din aceastăpovesteunspectacolmuzicalîn care copiiitrecalături de personajul principal prinmaimulteperipetții. 

In final tragemconcluzia: “Nu de celemaimulteoribogățiaeste o calitate. Bunătatea, curajulșiînvățăturasuntnegreșitdemne de urmat.” 

Actoriivor da viațăpersonajelor:Florăreasa, VizitiulPălămidă, Un țăran, Moșul, Baba, Cocoșul, Găina, Boierul, Pălămidășicele 3 Cucoane, 

 

Spectacolde teatru recomandatcopiilor cu vârsta de peste 3 ani.Durata: 45 minute. 

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului cultural Caravana cu Spectacole la Berăria Centrală (StradaNervaTraian nr. 2, București, Sector 3). 

 

Powered by Teatru la Cinema 
#caravanacuspectacole 

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet. 

  • Vă rugăm să vă prezentați la locație cu 30 de minute înainte de inceperea spectacolului pentru a vă ocupa locurile preferate. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.