Bilete Program Dezvoltare Personală pentru adolescenți - Trezește EROUL din tine - Bucuresti

Program Dezvoltare Personală pentru adolescenți - Trezește EROUL din tine

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Program Dezvoltare Personală pentru adolescenți - Trezește EROUL din tine, experiențe variate pe site-ul nostru, nu-i așa? Ei bine, suntem atenți și la juniorii din viața noastră și este bine să-i ajutăm, să-i ghidam pe drumul cel bun. Dacă îi simțim într-un impas, în ceea ce privește viitorul lor, putem să-i ajutam cu o experiență care o să le deschidă perspectiva imaginii către noi orizonturi.

Trecând prin sistemul de învățământ românesc și britanic, fondatorii SLE, au rămas destul de dezamăgiți de calitatea informațiilor primite în tot acest timp. 17 ani de școală, în care au învățat să comenteze opere literare, teoria lui Pitagora, dar, mergând la primul JOB au realizat cu stupoare că pe angajatori nu îi interesau prea mult cunostiintele acumulate de pe bancile scolii.....adică mai deloc.

În schimb, atât la JOB cât și în VIAȚA de zi cu zi, este nevoie să fi motivat și îndrăzneț, curajos, să știi să comunici, să îți susții părerile în fața unei audiențe, să ai idei creative prin care să îmbunătățești procese și mai ales să....AI ÎNCREDERE ÎN TINE ȘI SA ÎȚI GESTIONEZI EMOȚIILE NEGATIVE.

Realizând toate acestea, cei doi prieteni si parteneri ai nostri, au început un proces de dezvoltare personală ce cuprinde sute de cărți citite, participarea la zeci de cursuri și seminarii și alte zeci de ore de îndrumare de la specialiști în psihologie și dezvoltare personală. Totodata au decis sa înfiinteze Smart Life Education, un centru educațional unde adolescenții să învețe lucruri care la școală nu se învață si de care cu toții avem mare nevoie în viață.

Cursul lunar "Trezeste eroul din tine!" explică adolescenților cum își pot ridica încrederea în sine și cum să fie mai siguri pe ei, cum să își gestioneze emoțiile negative, eșecurile și cum să aleagă un drum care îi va conduce către succes. Cursul este structurat in 2 etape si este adresat adolescentilor cu vârste cuprinse intre 12-18 ani.

Subiecte abordate :Stima de Sine, Gestionarea Emoțiilor, Gestionarea Eșecurilor, Bani și educație financiară, Vorbit în public, Cum funcționează mintea (in functie de luna in care faceti rezervarea experientei).


Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experienței:

Locatie: București
Curs dezvoltare personală adolescenți cu vârste cuprinse intre 12 - 18 ani
Curs împărțit în 2 lecții pe luna
Cursul se desfasoare sambata la sediul partenerilor nostrii
Prețul experienței este pentru o persoană
Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni
Important de știut:

Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Valabilitate voucher de la data achizitiei 12 luni