Bilete Premiera de gală a filmului PHOENIX. Povestea (regia Cristian Radu Nema) - 16 oct, ora 20:00 - Sala Palatului

Premiera de gală a filmului PHOENIX. Povestea (regia Cristian Radu Nema)

Sala Palatului, București

duminică, 16 octombrie, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dragii noștri, premiera de gală a filmului „PHOENIX - Povestea", de la Sala Palatului din Bucuresti, din 16 octombrie 2022 se va bucura de reunirea întregii familii Phoenix, din toate generațiile celor șase decade! Evenimentul se va desfășura cu participarea extraordinară a membrilor fondatori Nicu Covaci și Mony Bordeianu. Invitații evenimentului sunt Mircea Baniciu, Costin Petrescu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Mani Neumann, Alin Oprea, Valeriu Sepi dar și mai tinerii Cristi Gram, Costin Adam, Flavius Hosu, Vlady Săteanu și Lavinia Săteanu.
Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și Mimis Ravanis, filmul spune povestea trupei, așa cum am trăit-o cu toții și transpune cinematografic, la aniversarea a 60 de ani, spiritul și mesajul fenomenului cultural Phoenix.
Biletele sunt limitate și pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro și de la Sala Palatului.
Vă așteptăm!
#PhoenixPovestea

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.