Bilete Premiera: Cum se face 2 - 20 ian '18, ora 20:30 - Palatul National al Copiilor

Premiera: Cum se face 2

Palatul National al Copiilor, București

sâmbătă, 20 ianuarie '18, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

"Cum se face 2" este un spectacol care incearca sa implineasca ce spunea Shakespeare, ca inseamna teatrul, acum 400 de ani. Sa fie "o oglinda a firii". Sa aduca pe scena putina viata adevarata.

 O comedie de situatie care isi propune sa vorbeasca mai departe despre viata in teatru si film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru si a domnului Dorin. La capul doamnei Pompoiu, un regizor si trei actori care sunt fortati de imprejurari sa lucreze impreuna. Umorul inteligent, satira si realismul crud fac din "Cum se Face 2" nu doar o comedie spumoasa... Pune, uneori, intrebari existentiale si marcheaza adanc destinele vietii de zi cu zi. Teatru in teatru si mult umor de calitate cu Octavian Strunila, Paul Ipate, Anca Dumitra si Alexandru Conovaru. Regie si Scenariu, Octavian Strunila.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.