Bilete Pravalia cu Amintiri - Servicii foto - video - Bucuresti

Pravalia cu Amintiri - Servicii foto - video

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dragi prieteni, sfarsitul anului 2020 si intreg anul 2021 se anunta a fi foarte aglomerat.
De ce?
Majoritatea evenimentelor, fie ca ne referim la o nunta, un botez, un eveniment corporate sau la o sedinta foto alaturi de cei dragi, ce urmau a se desfasura in prima parte a anului 2020 au fost reprogramate.

Noi, cei de la „Pravalia cu Amintiri”, va putem ajuta cu servicii foto si video.

Dupa achizitionarea voucherului, ne veti contacta si impreuna vom incepe planificarea evenimentului mult asteptat.

Suntem din Bucuresti, dar ne deplasam in toata tara. Daca evenimentul va avea loc in afara tarii, pentru noi nu este nici o problema, garantat vom fi prezenti. Din pacate, costurile legate cu deplasarea si cazarea, nu sunt acoperite de voucher.

Prin achizitia unui voucher beneficiati de reducere din pretul final al pachetului. In cazul in care un pachet nu coincide 100% cu dorinta voastra, acesta poate fi modificat.

Evenimentele deosebite din viata trebuie imortalizate moment cu moment si, cu siguranta, va doriti ca totul sa fie facut de o echipa care sa garanteze un standard ridicat al serviciilor prestate.

Va asteptam cu drag.

Voucherele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, pe terminalele de plata Selfpay si in reteaua de magazine partenere iabilet. Puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.