Bilete Povestea lui Făt Frumos la Grădina Urbană - 26 sep '20, ora 11:00 - Gradina Urbana Km 0

Povestea lui Făt Frumos la Grădina Urbană

Gradina Urbana Km 0, București

sâmbătă, 26 septembrie '20, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Copiii sunt invitați la adaptarea interactivă și modernă a îndrăgitului basm popular Făt Frumos. Micii spectactori vor face cunoștință cu legendarele personaje ca: Ileana Cosânzeana, Făt-Frumos şi Zmeul. Ne vom distra alături de păpusile mari ce dau viata poveștii și realism aventurilor prin care va trece personajul principal.

Actorii vor da viață personajelor: Făt Frumos, Ileana Cosânzeana, Calul, Zmeul, Regele, Fantoma.

 

Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși recomandat copiilor cu vârsta de peste 4 ani

Durata: 45 minute

 

Powered by Teatru la Cinema

 

Un spectacol pus în scenă in cadrul programului Caravana Teatru la Cinema la Grădina Urbană.

 

 

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-CoV2:

  Prezentarea la locație se poate face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului de teatru, pentru a putea respecta regulile de acces.

  Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) si respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație. Masca trebuie să acopere gura și nasul.

  Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție la intrarea in locatie.

  Termoscanarea. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la spectacol. Organizatorii își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

  Spectatorii vor fi așezați la mese de 4 persoane, cu distanta de 1,5 m intre scaune. Mesele sunt situate la o distanță de minimum 2 m între ele. 

Alte mențiuni:

  Preț bilete: 35 lei -copii, 35 lei - adulti. Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.

  Biletele la acest spectacol se pot achiziționa exclusiv online.

  Fiind un spaţiu în aer liber, în cazul in care va ploua, va funcţiona următoarea regulă:

  • dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se anulează, contravaloarea bileteleor se va restitui de catre platforma de unde au fost achizitionate.
  • dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluarea nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.