Bilete Poveste de Craciun - 20 dec '18, ora 18:30 - Teatrul Coquette

Poveste de Craciun

Teatrul Coquette, București

joi, 20 decembrie '18, ora 18:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

"Poveste de Crăciun”, spectacolul dedicat sezonului de iarna la Teatrul Coquette, este inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele.

În Ajunul Crăciunului, morocănoasa și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepoței, Billy și Lilly care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment in care trebuie să chelutiască, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii.
Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe sezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității. 
O poveste clasică, spusă cu umor și veselie, pentru întraga familie. 
Cu: Ruxandra Bălașu, Celina Nițu și Gabriela Niță
Scenografia: Daniel Divrician


Rezervari la 0754 990 017 sau [email protected]
www.teatrulcoquette.ro

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3)Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.