Bilete Ploiești: Concert - 5GANG 2 - 31 oct '20, ora 20:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti

Ploiești: Concert - 5GANG 2

Casa de Cultura a Sindicatelor Ploiesti, Ploiesti

sâmbătă, 31 octombrie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

5GANG în concert la Ploiești!

E cel mai fire eveniment la care trebuie să vi!
Pe 5GANG îi ştii deja - sunt Selly, Diana, Gami, Pain şi Mădălin. Sunt un fenomen fresh românesc cu milioane de admiratori pe youtube. Sunt epicentrul unei comunităţi unite atât online, cât şi offline. Sunt exemplul concret că o gaşcă unită poate realiza orice îşi doreşte, atâta timp cât există prietenie adevărată, multă muncă şi ambiţie.

Ai ascultat pe repeat toate piesele 5GANG care au cucerit de fiecare dată Trending-ul? Ai urmărit vlog-urile lor şi te-ai regăsit în mesaje? Atunci hai la concert! O să fie forţă! A, vezi să ai bateria full la telefon, să-ţi umpli Insta-ul de stories!
 
Pentru acest spectacol bilete se găsesc și în orașul tău! Tu alegi de unde cumperi. Ia biletul și vino la spectacol! 
 
Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
 
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). 
 
Pentru alte întrebări sau probleme referitoare la biletele achiziționate, contactează-ne pe pagina de facebook Headline Management sau pe adresa de mail [email protected].
 
Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. În caz de anulare a evenimentului, veți fi notificat pe email, iar contravaloarea biletelor este returnată în maxim 7 zile lucrătoare.  
 

Îți mulțumim că ai ales să te distrezi cu noi!