Bilete Plimbare cu Iahtul - Portul Turistic Constanta

Plimbare cu Iahtul

Portul Turistic Constanta, Constanța

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cei care doresc să facă o surpriză celor dragi sau să petreacă câteva ore împreună cu ei făcând ceva deosebit, pot cumpăra bilete pentru o plimbare cu iahtul de pe iabilet.ro.
Doritorii pot sta pe punte și să descopere din tainele navigației cu vele de la skipper, pot sta la prova să se bronzeze, pot să facă o baie în mare, în larg, sau pot pur şi simplu să stea să vorbească cu colegii de călătorie, să se bucure de mersul lin sau plin de adrenalină al iahtului cu vele; oricum vor avea șansa să facă poze și să rămână cu amintiri frumoase la bord. O călătorie pe mare cu velierul este o experiență care nu trebuie ratată!
 
Puteți sa mergeți singur sau cu partenerul de viață alăturându-va unui grup deja format sau puteți sa strângeți câțiva prieteni (maxim 8) și sa închiriați întregul iaht. Costul poate fi și de doar 140 de lei de persoana pentru un grup de 8 persoane. Copii sunt și ei bineveniți și vor fi echipați cu veste de salvare. Velierul poate fi un loc deosebit de a da o petrecere de ziua de naștere, de onomastică, pentru o cerere în căsătorie, sau pentru a da o petrecere de burlaci sau burlăcite. Noi am avut la bord multe astfel de reuniuni deosebite.
 
Plecând din portul Tomis vom naviga pe lângă plaja Modern, plaja 3 Papuci și apoi paralel cu stațiunea Mamaia până aproape de tabăra Năvodari și apoi înapoi. De multe ori ne vizitează și delfinii pe acest traseu spre Mamaia. Pentru cei dornici sa facă o baie în largul marii, putem face o oprire. De asemenea, dacă sunt doritori, înainte de a merge spre Mamaia putem trece să admirăm Cazinoul, văzut de pe mare de această dată. Bineînțeles ca oricine este interesat de arta navigației cu vele, poate participa ca membru activ al echipajului și dacă dorește să învețe mai multe se poate și înscrie ulterior la cursurile noastre de navigație cu vele
 
Dacă sunt cereri, plecările se fac zilnic din Portul Tomis - Constanta la orele 9:00 , 13:00 si 17:00 Pentru ieșirea de la ora 17:00 se poate admira apusul pe mare.
 
Atenție! Înainte de cumpărarea biletului vă rugăm să sunați la tel 0755072882 pentru confirmarea disponibilității iahtului la data dorită (sunați cu cel puțin o săptămână înainte, dar cu cât mai din timp cu atât mai bine). Plimbările cu iahtul se programează de comun acord intre turiști și organizator în funcție de disponibilitatea iahtului și de condițiile meteo. Orice croaziera își poate modifica programul sau se poate amâna la o oră/ dată ulterioara dacă se considera ca vremea este nefavorabilă unei navigații în siguranță pentru pasageri.
 
Sunt de asemenea disponibile bilete și pentru plimbări cu iahtul cu plecare din Constanta/ Limanu

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.