Bilete “Planet Energy” Galeria Bum Bum @ #FAMILYFEST Island - 19 iul '20, ora 10:30 - FamilyFest Island

“Planet Energy” Galeria Bum Bum @ #FAMILYFEST Island

FamilyFest Island, București

duminică, 19 iulie '20, ora 10:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vino si tu la #FAMILYFEST Island să te distrezi alături de noi, pe data de 19 iulie 2020, începând cu orele 10:30, Insula de pe Lacul Fundeni.

Bun venit pe tărâmul magic #FAMILYFEST Island! Și spunem tărâm magic pentru că timpul petrecut împreuna cu familia este cel mai pretios. Aici găsiți activități specifice pentru cei mici dar și pentru cei mari, pentru bunici, părinți și copii.

Evenimente în aer liber pentru toată familia în centrul Bucureștiului, Sector 2.

Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

Accesul in locatia #FAMILYFEST Island, se face doar cu masca de protectie.

Capacitatea maxima admisa de lege, este de 500 persoane.

Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectand toate normele in vigoare, comunicate de Guvernul Romaniei.

“Planet Energy” este un spectacol dinamic și foarte antrenant pe parcursul căruia, atât copiii, cât și părinții participă în mod activ la toate secvențele propuse de cei patru actori. Sun aproximativ 60 de minute în care toți spectatorii sunt implicați activ și direct în momentele de coregrafie, în jocurile și poveștile personajelor.

Spectacolele sustinute de Galeria Bum Bum își doresc să creeze bună dispoziție pe toate palierele de vârstă ale spectatorilor. Adolescenții și adulții prezenți la spectacole vor descoperi ritmuri muzicale cunoscute, (reggae, rock, pop sau blues), reinventate și recalibrate pentru a putea capta atenția copiilor de toate vârstele.Versurile melodiilor sunt vesele și amuzante, contribuind astfel și ele la entuziasmul și buna dispoziție generală.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.