Bilete Pitesti: Spectacol extraordinar 4 (FOR) Stand-up comedy - 20 nov '19, ora 19:30 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Pitesti: Spectacol extraordinar 4 (FOR) Stand-up comedy

Casa de Cultura a Sindicatelor, Pitesti

miercuri, 20 noiembrie '19, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Patru nume mari ale stand up –ului romanesc se intalnesc sub deviza “4 (for) stand up” pentru un spectacol de exceptie in care umorul de calitate si voia buna sunt ingredientele de baza.

Cosmin Natanticu actor la Pro Tv in serialul Profu’ si cohost in emisiunea “Pe bune” prezentata de Andi Moisescu. are pste 2000 de spectatori de stand up comedy, cu turnee in toata tara si peste hotare.

Varza... il stiti de la Taxi Driver sau din trupa Varza/TerlesBerles si este finalistul iUmor sezonul 2019, omul cu 1001 de povesti.

Irena Boclinca, actrita de exceptie si castigatoare a concursului IUmor, continua sa impresioneze publicul imitand-o pe politiciana Viorica Dancila.

Alex Zob - actor, improvizator, la inceput de drum cu stand up comedy, finalist Roast Battle la club The Fool din Bucuresti.

Reuniti in acest show extraordinar, cei patru va promit o seara de vis in care veti rade cu gura pana la urechi.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.