Bilete Pitesti: Sinestezii cu Catalin Stepa si Aurelian Epuras Show 1 - 10 mai, ora 18:00 - Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea

Pitesti: Sinestezii cu Catalin Stepa si Aurelian Epuras Show 1

Fundația Culturală Ilfoveanu & Badea, Pitești

vineri, 10 mai, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un recital extraordinar, o explozie de emoții: Sinestezii. Spectacol de muzica cu Cătălin Stepa (chitară si voce) și Aurelian Epuraș (pian)
Sinestezii reprezintă un concept de spectacol născut din colaborarea dintre Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș, un spectacol care se vrea a fi un amestec de emoție, trăiri și sunete. Cătălin Stepa – fiul Tatianei Stepa, duce mai departe în stilul propriu aceasta „frumoasa povara”. În toamna anului 2018 lansează primul album, intitulat „Ea vine joi”.
Aurelian Epuraș – profesor de pian la Școala Gimnazială ,,I. G. Duca” din Petroşani, inițiator al proiectului „Fabrica de pian” – proiect ce a avut ca scop achiziționarea unui pian de concert pentru elevii școlii la care preda, obiectiv realizat cu succes după aproximativ un an de muncă.
Un pian, o chitară, două voci și o mână de cântece alese în așa fel încât sa construiască o experiență plăcută pentru toți participanții la acest eveniment.