Bilete Pitesti: Povestea Globulețelor & Live Piano - 8 dec '19, ora 11:00 - Club Hush

Pitesti: Povestea Globulețelor & Live Piano

Club Hush, Pitesti

duminică, 8 decembrie '19, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cine a inventat globulețele de Crăciun care ne împodobesc brazii în fiecare an și ne încântă cu frumusețea lor strălucitoare? De unde a pornit acest obicei?

În casa modestă a unui sticlar văduv, mănuțele unor copii care vor să își impresioneze tatăl, modelează accidental, nu un vas, ci o sferă mică de sticlă…În mijlocul unui joc de intrigi apare trimisul regelui care recunoaște valoarea acestei invenții și se grăbește să obțină cât mai multe globulețe pentru a intra în grațiile regelui.

Peripețiile copiilor pentru salvarea tatălui dintr-o situație delicată aduc imaginea inocenței lor într-o atmosferă plină de umor, suspans și bucurie susținută de cântece originale în acompaniament Live de pian.


Distribuție: Elena Vasilică, Adrian Ciglenean, Sebastian Paul

Scenariu & Regie: Sebastian Paul

Muzică: Elena Vasilică

Pian: Tibi Băncilă

Durata spectacolului: 50 min
Locație: Club Hush, str. Panselelor, Pitești

Părinții au INTRARE LIBERĂ!

Locurile nu sunt alocate dar sunt limitate ????. Achiziționează-ți biletul din timp și alege-ți locul în sală, unde te invităm să te instalezi începând cu ora 10:30.

Pentru orice informație suplimentară legată de spectacol, echipa Teatropolis Junior îți stă la dispoziție la:
0720683254/ 0735105702
[email protected]

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.