Bilete Pitesti: Folk pe tocuri - 18 mar '21, ora 19:00 - Teatrul Alexandru Davila

Pitesti: Folk pe tocuri

Teatrul Alexandru Davila, Pitești

joi, 18 martie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Joi, 18 martie, de la ora 19.00, vă invităm la un ,,Folk pe tocuri”, la Teatrul Davila din Pitești, cu Zoia Alecu, Dana Florian și Iulia Bădulescu.

„Folk pe tocuri” revine pe scena de la Pitești, într-o distribuție efervescentă.  

Zoia Alecu este vocea folk cu influențe rock şi artista cu cei mai frumoşi ochi albaştri din folk. Zoia Alecu cântă pe toate scenele din țară şi Europa încă din anul 1973 când a debutat cu hitul "Ouă de rouă". Până în 1986, când s-a alăturat trupei Sfinx, ulterior Sfinx Experience, a cucerit lumea muzicală cu vocea ei armonioasă, plină de sensibilitate şi forță - granit în catifea.  După ce trupa rock a oprit motoarele, Zoia Alecu a revenit la prima dragoste, folkul. Imprimă două albume cu trupa Sfinx Experience, unde compune muzică şi scrie versuri pentru piesele trupei, dar reuşeşte să scoată şi patru albume de autor care au fost apreciate şi premiate de specialiştii în muzică. A fost şi este prezentă la toate festivalurile folk din țară.Continuă să scrie şi să compună. Vocea ei, cu un timbru aparte,este ușor de recunoscut la radio şi în concerte.

Cantautoare din noul val de muzică folk, Dana Florian a fost remarcată pentru autenticitatea scenică, pentru melodiile surprinzătoare cu influențe de jazz, blues sau pop, pentru vocea unică și tehnica instrumentală la chitară. Cântecele ei vorbesc despre firescul vieții, de la cele mai profunde trăiri până la lucruri nostime sau satirice. Primul ei album, intitulat “Natural”, lansat în 2019, confirmă dezinvoltura, deopotrivă în atitudine și interpretare.

 

Iulia Bădulescu vine în fața dumneavoastră cu un mesaj plin de sarcasm și ironie, aceste două trăsături fiind, de bună seamă, și defect profesional. Deși pare că ia viața peste picior, ludic și nonșalant, observatorul atent va rămâne, aproape invariabil, cu un zâmbet un pic mai amar în colțul gurii. Are atitudine și feng-shui, așa că... pregătiți-vă să fiți surprinși!

,,Folk pe tocuri”

 Joi, 18 martie 2021, la Teatrul ,,Alexandru Davila” din Pitești

 Ora de începere: 19:00

 Doar 100 de locuri disponibile (orice modificare va fi anunțată)

Biletele au următoarele prețuri:

-30 de lei până pe 17 martie;

-35 de lei în ziua spectacolului.