Bilete Pistol Cu Capse - lansare videoclip / Expirat / 01.11 - 1 nov '17, ora 21:00 - Expirat Halele Carol

Pistol Cu Capse - lansare videoclip / Expirat / 01.11

Expirat Halele Carol, București

miercuri, 1 noiembrie '17, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pistol Cu Capse - lansare videoclip la Expirat Halele Carol pe data de 1 noiembrie. Opening act: TBA & Sun Boulevard.

Miercuri, 01.11. 9PM
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92 

 

Pistol cu Capse este o formație românească punk-rock cu influențe ska și reggae înființată în 2003 în București. Anul 2008 a marcat lansarea primului LP al formației, autointitulat „Pistol Cu Capse”, disc ce conține 15 piese.

În 2012, PCC a lansat cel de-al doilea album: „Unplugged”. Toate cântecele sunt rescrise special pentru varianta acustică având un sound cu totul nou față de înregistrările anterioare. La acest album au colaborat Lucian Filip (Vântu) care a preluat tobele, George Siia (Bazooka) care a creat partea de clape, Bogdan (de la formația Chester) care cântă împreună cu Vlad pe unele piese. În reprezentările live, clapele sunt stăpânite de Mădălina Ene.

Încă de la început, formația a susținut peste sute de concerte atât în țară cât și în străinătate și a fost prezentă la festivaluri mari: Bergenbier, Peninsula, B’Estfest. Se mandrește cu faptul că a avut ocazia de a cânta pe aceeași scena cu nume sonore ale genului precum: Mad Caddies, NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la The Ramones), Jaya The Cat, La Plebe și alții.

În iunie 2015, trupa a lansat albumul „După 10”. Deși a avut ca punct de plecare punk-rock-ul, cu ceva influențe ska, stilul formației a început, încet, încet, să se apropie de reggae-rock. Pe noul album se pot auzi ritmuri calde, demne de Long Beach, California, dar și mai agitate, cu respect pentru pop-punk. O noutate demnă de remarcat constă în îmbogățirea sound-ului formației cu instrumente electronice. Una peste alta, noul album Pistol cu Capse are un sound acordat la 2015, și încearcă să alunge fantomele anilor ’80-’90, care încă bântuie rockul românesc.

De la înființare și până în 2015, componența formației a fost: Vlad Staricu (voce, chitara), Dan Cozmuta (chitara), Adi Kapnobatai (bass) și Andrei Petrescu (tobe). În iulie 2015, tobele au fost preluate de Alex SuperEroul, care l-a înlocuit pe Andrei, iar, pentru că Dan a trebuit să se mute din țară, la chitara a venit Bogdan Iures.

SoundCloud: https://soundcloud.com/pistolcucapse 

YouTube: https://www.youtube.com/user/tvpistolcucapse 

Opening Act: TBA & Sun Boulevard

TBA este o trupă tânără, în cea mai mare parte românească, dar și puțin portugheză, cu texte în engleză. Pusă pe picioare în ianuarie 2015 trupa a avut deja un turneu internațional și a scos primul EP „Evenings” în septembrie 2016. O combinație inegală de punk rock, hardcore, pop punk și post rock.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCcgwaz6BpL8DUNorFe75C3w
Bandcamp: https://tbabandcamp.bandcamp.com/releases

Sun Boulevard sunt Adrian Ursu - chitară, Andrei Doboș - tobe și Laur Drăgan - voce/bass. Trupa a fost înființată în 2014 și își trage influențele din Garbage, Red Hot Chilli Peppers şi Muse. Stau în zona alternative/indie rock, bat din când în când spre funk rock şi au în general un sound fresh.

Mysterious Dame: https://youtu.be/Ak9yjUFfO6w
Worldwide Roulette: https://youtu.be/TtzRdJQwedc
SoundCloud: https://www.soundcloud.com/sun-boulevard/

RSVP: https://www.facebook.com/events/1726255247678244/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.