Bilete Pinch of Salt Workshops - 7-14 oct '19 - Cluj-Napoca

Pinch of Salt Workshops

Cluj-Napoca, Cluj-Napoca

7-14 octombrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Workshops

1 / Pachet cu toate patru workshop-uri la preț special: 180 de euro;

 

Destinat specialiștilor și pasionaților din domeniul ospitalității, Pinch of Salt Workshops se adresează oamenilor care doresc să participe la ateliere de pregătire pe subiecte dedicate. Pachetul include două zile de workshop-uri, câte două în fiecare zi, după cum urmează:

 

1. Concept: ce înseamnă un concept de restaurant, cum gândești o strategie de branding pentru el, cum îl poziționezi corect pe piață - alături de Alexandra Crăciun;

2. Meniu: cum structurezi un meniu, ce elemente trebuie să conțină - alături de Horia Simon;

3. Cultură organizațională: ce înseamnă ideea de cultură organizațională, cum poate să ajute cultura organizațională retenția angajaților și cum poate fi aplicată ea în ospitalitate, comunicare cu angajații - alături de Alex Moldovan;

4. Fiscalitate: elemente pe care trebuie să le avem în vedere în zona de fiscalitate, ABC-ul fiscalității în ospitalitate - alături de Ioana Dănilă;

 

Workshop-urile vor fi desfășurate în grupuri de maxim 15 persoane, pentru ca trainerul să poată acorda atenție individuală fiecărui participant și studiu de caz pe propriul său business. Trainerii au fost curatoriați de echipa Pinch of Salt.

 

La începutul primului curs veți primi o mapă, urmând ca la fiecare training să primiți materiale de suport, astfel încât, la final să aveți un conținut cuprinzător despre ce înseamnă o afacere în domeniul ospitalității.

 

2 / Pinch of Salt Workshops | Cum îți creezi un concept și cum definești o poziționare corectă pe piață?

 

Acest workshop face parte din evenimentul de două zile, dedicat specialiștilor din domeniul ospitalității, Pinch of Salt Workshops. Pentru informații complete despre eveniment, vă rugăm să accesați evenimentul principal.

 

Alexandra Crăciun are experiență de peste 10 ani în crearea de branduri, multe dintre ele din domeniul ospitalității. În atelierul ei veți învăța cum să definiți într-un mod corect conceptul afacerii voastre în ospitalitate, cum să vă diferențiați de concurență și cum să comunicați într-un mod eficient către o audiență bine definită.

 

3 / Pinch of Salt Workshops | De ce avem nevoie de cultură organizațională în ospitalitate?

 

Acest workshop face parte din evenimentul de două zile, dedicat specialiștilor din domeniul ospitalității, Pinch of Salt Workshops. Pentru informații complete despre eveniment, vă rugăm să accesați evenimentul principal.

 

Alexandru Moldovan are experiență de peste 13 ani în resurse umane, este strateg în cultura organizațională și trainer de comunicare. În atelierul lui veți învăța ce înseamnă ideea de cultură organizațională și veți descoperi cum puteți să aplicați acest concept pentru a rezolva problemele de personal existente în business-ul vostru.

 

4 / Pinch of Salt Workshops | Cum îți gândești meniul, cum îl structurezi și ce trebuie să conțină el?

 

Acest workshop face parte din evenimentul de două zile, dedicat specialiștilor din domeniul ospitalității, Pinch of Salt Workshops. Pentru informații complete despre eveniment, vă rugăm să accesați evenimentul principal.

 

Născut într-o familie de „crâșmari”, Horia Simon este chef de cuisine de 15 ani și în ultima perioadă promotor al bucăriei slowfood. În atelierul lui veți învăța cum să vă gândiți meniul din bucătărie, legăturile lui cu stocurile, categoriile principale și cum să vă definiți un meniu care să se potrivească conceptului pe care-l dețineți.