Bilete Pinch of Salt Community - 17 sep '19, ora 17:30 - DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza

Pinch of Salt Community

DoubleTree by Hilton Hotel Cluj - City Plaza, Cluj-Napoca

marți, 17 septembrie '19, ora 17:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Community

Credem că știm tot ce trebuie să știm despre alimentație și despre mersul în restaurante. Poate chiar ne luăm după zicala „Clientul nostru, stăpânul nostru, nu?” și avem așteptarea ca restaurantele să ne trateze cu respect și să se comporte cu noi ca și cum noi am fi cei mai importanți. Ce-ar fi totuși dacă ne-am gândit și la eticheta pe care noi ar trebui să o respectăm și la lucrurile care stau în raza noastră de acțiune?

La Pinch of Salt Community vom discuta despre aceste mici „reguli” pe care ar trebui să le știm atunci când pășim într-un hotel, restaurant, cafenea. Vom afla informații direct de la restauratori despre culisele acestor afaceri, culise care ar putea să ne ajute să fim clienți mai buni și pentru ca apoi să ne putem bucura pe deplin de fiecare experiență din ospitalitate.  

Ce spui când intri într-un restaurant? Saluți și ceri să fi așezat la o masă sau te așezi singur la prima masă care îți iese în cale? Ceri informații despre meniu ospătarului? Cât bacșiș lași la plecare? Sunt câteva din întrebările pe care le vom adresa speakerilor.

Vei participa la un panel de discuție alături de:

  • Psihologul Raluca Anton;
  • Proprietarul restaurantului și food truck-ului Cimbru, Nicu Crăciun;
  • Proprietarul Eggcetera și Victor Fresh To Go, Ioana Lazăr;
  • Hospitality Manager Jaxx, Ariadna Matei;
  • Moderat de Alexandra Crăciun de la Pinch of Salt.

Și vei afla direct de la cei de mai sus, într-o discuție lejeră, interactivă și foarte confortabilă despre ce presupune o ieșire la restaurant, cu sfaturi și exemple practice, învățând cum să-ți optimizezi ieșirile în oraș și cum să faci alegeri mai bune atunci când cauți locul în care vrei să te simți bine în oraș.

Termenul limită pentru achiziționarea biletelor este 10 septembrie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.