Bilete Pierdevara Live la The PUB - 22 feb '19, ora 21:00 - The Pub - Universitatii

Pierdevara Live la The PUB

The Pub - Universitatii, București

vineri, 22 februarie '19, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa Pierdevara vă invită vineri, pe 22 februarie, la o seară plină energie.

Trupa a luat fiinta in anul 2012, ca si trupa de compozitii si de cover-uri. Se recomanda ca fiind o trupa fresh, atat din punct de vedere al varstei componentilor, cat si ca stiluri abordate.

Ne promit cel putin 2 surprize muzicale, in premiera!

 

Componenta:

Adrian Stanescu - Voce

Ioana Pislaru - Clape

Radu Trifu - Chitara

Alex Blana - Bass

Radu Nastase - Drums

 

Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă!  Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

Pentru că sprijini artiștii și muzica live, prima bere e din partea casei!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.