Bilete Pictura eveniment- imortalizeaza evenimentul important din viata ta intr-un tablou - Bucuresti

Pictura eveniment- imortalizeaza evenimentul important din viata ta intr-un tablou

Bucuresti, București

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pictura evenimentului este un proiect nou care propune pictura ca formă de imortalizare a evenimentului într-o manieră unică, un mod special de divertisment. Invită un pictor cu paletă și șevalet la evenimentul tau și privește culoarea cum se așterne pe o pânză ce va rămâne ca o mărturie pictată a acestui frumos moment!

Pictorul vine cu câteva ore înaintea invitaților pentru amplasarea șevaletului, schițe și pictarea ambientului. Spațiul necesar de amplasare este de 2 m2 și este nevoie de o masă și o priză.

Invitații ajung la locație și sunt pictați pe parcursul petrecerii în diverse ipostaze, în care fiecare se va recunoaște chiar și peste ani.

Dimensiunea tabloului este 120x70cm (1 m2) și este pictat pe toată durata evenimentului în culori acrilice pe pânză de bumbac, montată pe șasiu de lemn. Vopselurile, panza și pensulele folosite în actul artistic sunt toate de cel mai înalt standard de calitate.

Invitații privesc cum se formează imaginea, îi incită faptul că se vor regăsi în tablou și interacționează cu pictorul pe durata serii, vin în jurul șevaletului mereu, iar la final vă vor felicita pentru că le-ați oferit această experiență specială.

Artistul plastic înregistrează atent toate momentele și fazele, pentru că amintirea să fie cât mai vie, multitudinea de elemente și numărul de personaje fiind impresionante pentru o pictură într-un timp atât de scurt.

Este o modalitate eficientă de a acorda atenție tuturor invitaților, ei știind că au fost “pictați” la acest eveniment, un lucru atât de rar și memorabil încât își vor aduce aminte cu zâmbetul pe buze de acest eveniment.

Serviciul se desfășoară pe parcursul a 10 ore deoarece tabloul începe înainte că invitații să ajungă la locație iar la final, tabloul vă fi gata de înrămare și pus pe perete.

Iti recomandam sa citesti articolul de pe blogul nostru pentru a descoperi avantajele alegerii unui cadou de tip experienta pentru cei dragi.

Detaliile experientei:

Tabloul este pictat in timp real
Dimensiune 120x70 cm, culori acrilice
Pictorul vine cu 2 ore inainte de inceperea evenimentului pentru a se instala
Spatiu necesar de lucru : 2m
Deplasare in toata tara, 100km in jurul Bucurestiului gratuit
Valabilitate voucher: 12 luni
Important de știut:

Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru un singur eveniment
Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)
Se pot oferii la cerere, contra cost, extraservicii: o zi sau o luna in atelierul pictorului, pentru un plus de detaliu sau aducerea picturii in stadiul de capodopera.