Bilete Sărbătorim 12 ani alături de trupa Phoenix - 22 ian '20, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Sărbătorim 12 ani alături de trupa Phoenix

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 22 ianuarie '20, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 22 ianuarie Hard Rock Cafe sărbătorește 12 ani de la deschidere și va marca momentul așa cum te-ai obișnuit: cu antren, voie bună și, mai ales, muzică de top. 

Concertul Phoenix Classics propune o trecere prin momentele cheie din istoria muzicală a legendarei trupe și ne amintește de „Vremuri”, „Nunta”, „Fată verde”, „Mugur de fluier” „Strunga”, de „În umbra marelui URSS”, „Baba Novak” și „Apocalipsa”, toate refrenele celebre care au conturat aproape 58 de ani de poveste.

Caracterizată în special prin tradiţie şi constanţă, muzica Phoenix a menţinut timp de o jumătate de veac spiritul valorilor pe care le promovează: originalitate, responsabilitate, educaţie. Într-o lume în continuă evoluţie, într-o industrie muzicală în continuă schimbare, Phoenix îşi propune să menţină contactul fiecărei generaţii cu identitatea ce de drept ne aparţine. În acelaşi timp, mijloacele folosite sunt mereu încărcate de inovaţie şi creativitate, răspunzând cerinţelor actuale, însă fără a trăda modalitatea de expresie care a transformat acest proiect în unicat.

Concertul va începe la ora 21.30. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele pot fi achiziționate la următoarele prețuri:

- VIP – cu loc la masă în fața scenei (doar 80 bilete) – 90 lei
- Acces general – cu loc la masă – 70 lei.
- Fără loc - 70 de lei.

Deschis în ianuarie 2008 in Herastrau, Hard Rock Cafe București a fost cel de-al 144-lea restaurant al rețelei Hard Rock International și unul dintre cele mai mari restaurante din Europa. Pe scena sa au urcat artisti și trupe celebre, internationale și românești: Mr. Big, Nazareth, Lita Ford, Hooverphonic, Debbie Davis, Uriah Heep, The Rasmus, New Model Army, Louisiana Red & Blues Wire, John Lawton, Coco Montoya, Vama, Iris, Directia 5, Delia, Compact, Cargo, Smiley, Vița de Vie, Carla’s Dreams și mulți alții.

Un eveniment recomandat de Rock FM.