Bilete PHOENIX 11 august 2020 - 11 aug '20, ora 19:00 - Quantic

PHOENIX 11 august 2020

Quantic, București

marți, 11 august '20, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Atentie! Nu e anunt de clickbait... avem o veste inopinata si exceptionala: Dupa 7 luni de absenta de pe scena #Q, marti - 11 august 2020, trupa Phoenix va sustine un concert extraordinar in Gradina de Vara Quantic din Bucuresti!

Lasa tot ce faci si salveaza data de marti 11 august. Cateva zile sunt suficiente pentru a-ti antrena corzile vocale sa canti impreuna cu Nicu Covaci si Phoenix piesele nemuritoare ale caror versuri ne sunt adanc intiparite in minte: „Vremuri”, „Fata Verde”, „Negru Vodă ”, „Strunga”, „Nunta”, „Mugur de fluieri" etc.

Dupa mai bine de jumatate de secol de cariera, Nicu Covaci si noua trupa Phoenix ( Costin Adam- voce, Cristi Gram-chitara, Vlady Sateanu- bass, Flavius Hosu- tobe, Lavinia Sateanu- vioara) sunt in continuare un capitol unic in rockul romanesc, ce a hranit spiritual generatii de romani.

Anuntul e din scurt, dar asa ceva nu se rateaza! Tineti minte: marti, 11 august, Quantic!

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.