Bilete Petroșani: "Fata moșului și fata babei" - 4 dec '22, ora 12:00 - Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu”

Petroșani: "Fata moșului și fata babei"

Teatrul Dramatic ”Ion D. Sîrbu”, Petroșani

duminică, 4 decembrie '22, ora 12:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Demult, existau un moș și o babă. Baba avea o fată, dar și moșul avea una. Fata moșului era frumoasă, harnică, delicată, bună la suflet, pe când, fata babei era fix invers. Într-o zi, baba a gonit-o pe fata moșneagului de acasă.

Fata a plecat... Pe drum, a gasit o fântână, un cuptor,un cățelus... Toți aveau nevoie de ajutor. Fata i-a ajutat și a plecat mai departe. După mult timp de mers a întâlnit -o pe sfânta Duminică. Sfânta a ocrotit-o și a ajutat-o. La plecarea fetei, i-a spus să se ducă sus in pod si să aleagă o ladă și să nu o deschidă până acasă. Fata a ales-o pe cea mai mică și a plecat. Ajunsă acasă, a deschis lădița și din ea au ieșit bani, animale blânde, câte și mai câte! Baba,văzând aceasta,a trimis-o și pe fata ei. Și fata babei s-a întâlnit pe drum cu fântâna, cuptorul si câinele,dar ea nu i-a ajutat. S-a întâlnit și cu Sfânta Duminică. La fel s-a întamplat și cu ea... Sfânta a zis să meargă și să ia o lădiță și să nu o deschidă până acasă. Zis si făcut! Dar fata babei, a luat cea mai mare ladă. Când a ajuns acasă și a deschis lada,vai! Numai lighioane au ieșit de acolo. Și ea și baba nu au mai scăpat de ele...

Morala: Bunătatea, hărnicia și dăruirea sunt calități ce nu trebuie să ne lipsească și ar trebui ca de mici copii să le deprindem.

 

Distribuția: Oana Liciu-Gogu, Irina Bodea-Radu, Mihai Sima, Oana Crișan, Izabela Badovics, Gheorghe Stoica.

 

Regia: Horațiu Ioan-Apan

Scenografia: Marius Niculescu

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.