Bilete Peter Pan @ Grădina Urbană Km0 - 21 aug '22, ora 11:00 - Gradina Urbana Km 0

Peter Pan @ Grădina Urbană Km0

Gradina Urbana Km 0, București

duminică, 21 august '22, ora 11:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cine nu cunoaște povestea lui Peter Pan, veșnicul copil ce refuză să devină adult?

Spectacolul are la bază textul scris de J.M. Barrie propunând o abordare din punctul de vedere al personajului negativ, Căpitanul Hook. Ca aproape în toate poveștile finalul este fericit, binele învingând de fiecare dată.

„Acum am înțeles de ce Peter Pan a învins timpul. El s-a hrănit cu povești și a rămas copil, eu am făcut averi, am cucerit, dar timpul și-a spus cuvântul și am îmbătrânit. Datorită poveștilor și viselor, Peter Pan e mai bogat decât mine, este celebru iar eu am rămas un biet necunoscut. Mi-aș fi dorit că în locul comorilor să am și eu o poveste, ca aceasta să fie povestea mea, dar răutatea, invidia, ura și dorința de cucerire nu au făcut posibil acest lucru.” – Căpitanul Hook.

Actorii vor da viață personajelor: Peter Pan, Căpitanul Hook, Wendy, Clopoțica, Mike, Cățelușa Nana, Crocodila, Picior de lemn, 3 Zâne, 3 Mobuți

Spectacol LIVE de teatru interactiv și cu păpuși, recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Durata: 45 de minute

Un spectacol pus în scenă în cadrul programului Caravana cu Spectacole la Gradina Urbană Km0 (Strada Batiștei 14, București, Sector1 – în spate la Intercontinental)

Alte mențiuni:

  • Preț bilete: 35 lei – adulți, 35 lei - copii, Pentru copiii cu vârsta de peste 1 an se achită bilet.
  • Biletele la acest spectacol se pot achiziționa online sau direct de la locatie înainte de începerea spectacolului în funcție de locurile rămase disponibile.

 

Powered by Teatru la Cinema
www.teatrulacinema.ro

#teatrulacinema

#caravanacuspectacole

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.