Bilete Pe Șleau, despre artă. Curs despre artă pentru oameni curioși - 21 feb '19 - 7 mar '19 - Cluj Cowork

Pe Șleau, despre artă. Curs despre artă pentru oameni curioși

Cluj Cowork, Cluj-Napoca

21 februarie '19 - 7 martie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Curioșii, inteligenții, căutătorii, călătorii, aceștia sunt toți prietenii care ne-au inspirat atunci când am creat și construit proiectul cursurilor Pe șleau.

Începând cu 21 februarie, Asociația de artă contemporană SUMA pornește proiectul Pe șleau cu primul curs, dedicat artei, Pe șleau, despre artă. Proiectul Pe șleau e gândit ca aparținând spațiului dezvoltării intelectuale prin dialog, prin provocare, dar cel mai important, respectând bagajul intelectual unic al fiecarui participant.

Sunt cursuri care depășesc sfera utilității imediate, nu transmitem strategii și pași, ci abstractizăm, discutăm concepte și, în acest caz, vedem foarte multe imagini pe care învățăm să le privim în moduri noi.           

Cursul Pe șleau, despre artă se va desfășura pe parcursul a trei întîlniri săptămânale. Numărul de participanți este limitat la 30, iar locul ales se află în spațiul Cluj CoWork, str. Emil Isac nr. 23.

Lectorul care a pregătit conținutul cursului este Bogdan Iacob, istoric de artă, conferențiar universitar în cadrul Departamentului de discipline teoretice al Universității de Artă și Design, Cluj-Napoca.

Sunt întâlniri cu număr limitat de participanți, pornesc din sfera de subiecte a artei, dar se extind ca arie de acoperire către cultură, om și societate, și provoacă la discuție profesioniști maturi care nu au o formare academică într-un anume domeniu. Sunt cu alte cuvinte, pentru toți indivizii curioși.

Asociația SUMA, asociație binevoitoare de artă contemporană, a fost fondată în toamna anului 2018 cu scopul declarat de a reduce distanța de la oamenii faini la artă prin educație și de a sprijini artiștii tineri.  Are patru membri fondatori și o mică comunitate de artiști și istorici de artă în jur.

Biletele sunt disponibile online pe www.iabilet.ro, în magazinele Flanco, în rețeaua iabilet.ro/retea și la librăria Bookstory.