Bilete Pasărea Rock - Baniciu, Kappl & Lipan @ Berăria H - 21 apr '18, ora 19:00 - Beraria H

Pasărea Rock - Baniciu, Kappl & Lipan @ Berăria H

Beraria H, București

sâmbătă, 21 aprilie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică prezintă Pasărea Rock în concert la Berăria H pe 21 Aprilie (Sâmbătă). Vă așteptăm de la ora 18:00 să ne bucurăm de un super concert cu "muzică rock de esență tare".

Pasărea Rock este un proiect lansat pe piața muzicală din România în martie 2014. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică au înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este întregit de Sorin Voinea și Nicu Patoi.

De-a lungul celor 4 ani de la infiintare, Pasarea Rock s-a prezentat in fata publicului cu proiecte dintre cele mai interesante cum ar fi: Lansarea Rasarea Rock cu invitati de la Sala Palatului 2014, Pasarea Rock simfonic, Pasarea Rock ecvestru si Pasarea Rock unplugged. 

Acces: ora 18:00 | Show: ora 19:00 

--IMPORTANT!!!!--
Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înțelegere!

Bilete: 
50 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
20 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 


✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă. 

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.
 
Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.