Bilete Pachetul Piano - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca - 1-14 sep '19 - Sala Auditorium Maximum

Pachetul Piano - Festivalul Enescu la Cluj-Napoca

Sala Auditorium Maximum , Cluj-Napoca

1-14 septembrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Recital Elisabeth Leonskaja + Recital Nobuyuki Tsujii

Pentru confortul tuturor spectatorilor, intrarea copiilor sub 6 ani, în sala de spectacole, nu este permisă. 

Elisabeth Leonskaja:

Una dintre marile pianiste ale timpurilor noastre, Elisabeth Leonskaja este o prezență cunoscută publicului bucureștean, însă la Sibiu vine pentru prima dată. „Cu Concursul Enescu a început cariera mea”, avea să declare în mai multe interviuri, concurs pe care l-a câștigat când era studentă. 

Nobuyuki Tsujii:

Pianist și compozitor, Nobuyuki Tsujii este nevăzător din naștere. Devenit un simbol în țara sa, Japonia, Nobuyuki Tsujii a câștigat rapid notoritetate în întreaga lume, datorită talentului său muzical și a tehnicilor unice de învățare a muzicii și de a o interpreta alături de renumite orchestre. 

The Observer îl descrie drept „definiția virtuozității”. Nobuyuki Tsujii spune că pianul este o extensie a corpului său.

 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.