Bilete Overground Showroom: Luna Amară – Live la Conti - Online

Overground Showroom: Luna Amară – Live la Conti

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Filmat la fostul Hotel Continental, Cluj-Napoca, pe 22 noiembrie 2013, concertul-maraton de două ore a apărut pe primul album live și primul DVD al formației Luna Amară. „Live la Conti” cuprinde piese din toată cariera formației; prezențe inedite în setlist sunt o variantă hipnotică de “Ciudat” interpretată alături de Kaleidonescu, un “Folclor” updatat cu versuri din poemul “România mea” scris de Mihnea, precum și o variantă-prototip a piesei “Prea târziu”, ce avea să apară pe albumul Aproape.

Biletele pentru vizionarea online a concertului integral pot fi cumpărate de pe www.iabilet.ro la prețul de 29 de lei. După cumpărarea biletelor, veți primi la scurt timp un email cu datele de logare în platforma Overground Showroom, unde veți avea acces la concert timp de o lună. Concertul este de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent (lunar, anual etc.).

 

Despre Overground Showroom

 

OVERGROUND SHOWROOM (https://showroom.overground.ro) este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video (cum ar fi Netflix). Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.