Bilete Outdoorz 2024 @ Bran - 25-28 iul - Pârtia Bran-Zănoaga

Outdoorz 2024 @ Bran

Pârtia Bran-Zănoaga, Bran (Brașov)

25-28 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament Full Access 4 zile
Acces General - Joi, 25 Iulie 2024
Acces General - Vineri, 26 Iulie 2024
Acces General - Sambata, 27 Iulie 2024
Acces General - Duminica, 28 Iulie 2024
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

OUTDOORZ 2024: Marea aventură se întoarce între 25-28 iulie!

Ediția Outdoorz 2024 se va desfășura la Bran și își păstrează promisiunea de a excela prin diversitatea activităților și calitatea experiențelor oferite, aducând un omagiu stilului de viață activ și dinamic. Sunteți pregătiți să faceți parte din această experiență exclusivă? Sărbătorim viața outdoor și vă invităm să fiți alături de noi.

Suntem dedicați să vă oferim o scenă unde pasiunea pentru offroad, plăcerea de a campa și bucuria de a explora sunt la ele acasă.

OUTDOORZ este nu doar un eveniment, ci o triadă compusă din Outdoorz Expo, Outdoorz Fest și Outdoorz Camp. Fiecare componentă aduce cu sine o ofertă unică, reflectând viziunea complexă asupra pieței de profil, este o celebrare a libertății și a spiritului de aventură care răsună în inimile noastre.

Recapitulând succesul edițiilor trecute, Outdoorz 2024 promite o serie de evenimente și activități impresionante, inclusiv concerte live cu artiști de top, ateliere și sesiuni de formare offroad, demonstrații live și multe surprize pentru toți cei care iubesc aventura. Ne-am consolidat reputația nu doar ca un eveniment, ci drept catalizator pentru creșterea și inovația în domeniul offroad și overlanding.

În contextul unei piețe dinamice și a nevoii constante de reînnoire, Outdoorz 2024 se profilează ca fiind un rendez-vous esențial pentru industrie și comunitate.

 

În perioada 25-28 iulie 2024, vă invităm să fiți parte din această inițiativă!