Bilete Oscar And The Wolf @ Bucuresti - 5 apr '22 - Quantic

Oscar And The Wolf @ Bucuresti

Quantic, București

marți, 5 aprilie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Renumitul artist belgian Max Colombie, cunoscut sub numele de scena Oscar and the Wolf, revine in Romania pentru doua showuri, la Bucuresti si la Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2022 la Quantic Club si pe 6 aprilie 2022 la /FORM Space. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%
Oscar and The Wolf este pseudonimul artistului Max Colombie care si-a inceput cariera pe scena muzicala din Belgia de mai bine de 10 ani, iar activitatea sa a variat de-a lungul carierei sale de la indie folk la dream pop și pop electronic.

Cantaretul a devenit cunoscut prima data in 2013 cu single-ul "Orange Sky" pentru stilul sau unic imbinand elemente de indie, baroque pop si muzica electronica.

Pana in prezent Oscar and The Wolf are numeroase single-uri de succes si trei albume de studio lansate, cel mai recent in octombrie 2021, purtand numele de "The Shimmer".

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele costa:
- 79 lei earlybird - primele 200 de bilete
- 99 lei presale 
- 120 lei la intrare
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL