Bilete Oradea: Tribut Michael Jackson Experience - 13 dec, ora 19:00 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Oradea: Tribut Michael Jackson Experience

Casa de Cultura a Sindicatelor, Oradea

vineri, 13 decembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP

Primii 150 care achiziționează un bilet din categoria VIP primesc Meet & Greet gratuit - intalnire cu EARNEST Valentino , posibilitate de face poze și un cadou din partea lui.

Gold
Silver
Bronz
General
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Un Singur Show Incendiar ! O singură întâlnire cu Earnest Valentino (CALIFORNIA)!
Recunoscut la nivel international pentru turneele în care a fost alături de Megastarul Michael Jackson ,fiind sosia oficiala a Artistului și dublura personala a lui Michael în timpul vieții,impreuna cu dansatori din trupa Regelui POP vin in Romania la Oradea in luna Decembrie!
Primii 150 care achiziționează un bilet din categoriile Vip ,Gold si Silver primesc Meet & Greet gratuit - intalnire cu EARNEST Valentino , posibilitate de face poze și un cadou din partea lui.
 
Muzica si dansul marelui artist, coregrafiile atat de iubite de fani pe scena, efecte incendiare , artificii, jocuri de lasere si lumini, toate ne vor readuce o parte din atmosfera de neuitat a spectacolelor MegaStarului. 
 
 
Dupa ce semnase cu Sony Music pentru a fi prezent in toate concertele de pe O2 Arena, alaturi de Michael Jackson , acum Earnest Valentino va fi in luna Decembrie la Oradea cu un Spectacol Tribut pentru ceea ce a fost și este în continuare Fenomenul Michael Jackson 
Un eveniment MEMORABIL și UNIC!
 
Locuri în limita disponibilă !
Un eveniment ce nu se va mai repeta !