Bilete Oradea:Piazzolla Tango Night - Recital de Tango Argentinian - 7 iun, ora 19:00 - Filarmonica de Stat Oradea

Oradea:Piazzolla Tango Night - Recital de Tango Argentinian

Filarmonica de Stat Oradea, Oradea

vineri, 7 iunie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria A

Mai sunt doar 13 bilete disponibile

90 lei
Categoria B
75 lei
Categoria C
65 lei
Categoria D
55 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

PIAZZOLLA TANGO NIGHT este o serie de recitaluri dedicate marelui compozitor Astor Piazzolla și geniului său componistic. Astor Piazzolla revoluționează muzica de tango argentinian, aducând elemente de muzică clasică și jazz în lucrările lui, fiind astfel un inovator al genului și dând naștere stilului TANGO NUEVO.

Muzica lui pătrunde în toată lumea și pe marile scene ale Europei, Americii sau Asiei ,astfel Tango-ul devine  un fenomen universal și intră în patrimoniul cultural imaterial al UNESCO.

Veti asculta la pian și bandoneon cele mai frumoase lucrari ale mareului compozitor,  precum „ Oblivion „ ,” Libertango „ Adios Nonino „ dar și mai puțin cunoscutele „ Soledad”, „ Milonga del Angel” „ Cite Tango „ sau „ Chiquilin de Bachin „.

Bandoneon-ul este instrumentul specific muzicii de tango, și este făcut celebru de Astor Piazzolla prin virtuozitatea sa și compozițiile muzicale dedicate acestui instrument special.

 

Elena Ivanca este actriță a Teatrului Național din Cluj cu o bogată carieră artistică atât în teatru cât și în film.

Este absolventă a Facultății de Teatru din Cluj Napoca, a unui masterat ce are ca temă ,, Dicția sau Vorbirea de performanță” iar în 2012 obține titlul de Doctor în Teatru, cu lucrarea ,,Gestul ca mediator și creator de sens.De la text la întruparea personajului”

Rolurile de mare anvergură, colaborările și activitatea pedagogică i-au adus numeroase premii și recunoaștere, dar ceea ce o caracterizează poate cel mai bine este pasiunea și dăruirea pentru profesie și oameni.

Este binecunoscută publicului orădean cu piesa „ Zeițe de categoria B „ un succes teatral de mare anvergură, și din filmele „ Mirciulică” sau „ Nuntă pe bani”.

Robert și Irina Indrei formează un cuplu atat in viata de zi cu zi cât și pe scena.  Absolvenți ai Academiei de Muzica din Cluj Napoca, respectiv București,  aceștia cântă tango argentinian de mai bine de 7 ani împreună.

Cu o experienta scenica bogata pe scenele Filarmonicilor din țară și a festivalurilor de tango argentinian din România și din străinătate aceștia aduc în fata publicului larg o fărâmă din frumusețea și magia muzicii de tango. Sunt membrii fondatori ai Asociației „ Cluj Tango Orchestra „ prima orchestra de tango argentinian din Transilvania compusa din muzicieni romani profesioniști membrii ai Filarmonicii de Stat Transilvania sau al Operei Naționale din Cluj Napoca.

Concertează sub egida Ambasadei Republicii Argentina și au concertat și la invitația Casei Regale.

Gazda acestui recital este Filarmonica de Stat Oradea , o instituție culturală emblematică a orașului și care nu mai are nevoie de prezentare.

Tabloul serii va fi completat de dansatori profesionisti de tango argentinian care vor aduce savoare si originalitate acestui recital de tango argentinian

Biletele sunt puse în vânzare exclusiv online pe iabilet.ro!

Vă așteptăm cu drag in povestea noastră de tango.