Bilete Oradea: Orange Pop-Up Cinema: The Gentlemen - 7 aug, ora 21:15 - Piata Unirii

Oradea: Orange Pop-Up Cinema: The Gentlemen

Piata Unirii, Oradea

sâmbătă, 7 august, ora 21:15

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

Participarea este permisa spectatorilor vaccinati si ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.
Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

„Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru susținerea educației digitale în școlile din mediul rural.”

The Gentlemen

Faceți cunoștință cu Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează; unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

Distributie: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell, Hugh Grant

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE / ACCES

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

  • Participarea este permisa spectatorilor vaccinati și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,  ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.
  • Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală) pe toata durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul. Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanțării de prevenție de 1,5 m între persoane.
  • Fiecare bilet are alocat un pătrat în interiorul căruia este permis accesul a 2, 3 sau 4 persoane. Accesul a 4 persoane intr-un patrat este permis numai daca sunt membri ai aceleiaşi familii.
  • În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minim 1,5m și vor purta mască (medicală sau nonmedicală).
  • Accesul unui minor intre 3 si 14 ani se face numai pe baza unui bilet valid si insotit de un parinte/tutore
  • Accesul unui minor intre 14-18 ani se face numai pe baza unui bilet valid
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.
  • Este interzis accesul în locație cu băuturi / alimente din afara spațiului de eveniment.
  • Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a drogurilor.
  • Punem la dispozitie 5 locuri pentru persoane cu dezabilitati, mai multe detalii pe adresa contact@iabilet.ro

 Regulament GDPR

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.