Bilete Oradea: Orange Pop-Up Cinema: Dolittle - 5 aug '21, ora 21:15 - Piata Unirii

Oradea: Orange Pop-Up Cinema: Dolittle

Piata Unirii, Oradea

joi, 5 august '21, ora 21:15

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

Participarea este permisa spectatorilor vaccinati si ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.
Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

„Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru susținerea educației digitale în școlile din mediul rural.”

Dolittle

După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, se izolează în spatele porților conacului său, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar, când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe regină, regăsindu-și pe drum curajul, și trezindu-și la viață istețimea legendară, pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman.

În călătoria sa, doctorul va fi însoțit de un tânăr autoproclamat învățăcel (Harry Collett), dar și de o gorilă fricoasă (Remi Malek), o gâscă entuziastă, dar nu prea isteață (Octavia Spencer), un struț cinic (Kumail Nanjiani) și un urs polar exagerat de energic (John Cena), precum și de un papagal extrem de încăpățânat (Emma Thompson), care este confidentul și cel mai de încredere sfătuitor al lui Dolittle.

Distributie: Tom Holland, Robert Downey Jr., Emma Thompson, Rami Malek, Michael Sheen

 

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE / ACCES

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

  •         Participarea este permisa spectatorilor vaccinati și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,  ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.
  •         Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală) pe toata durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul. Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanțării de prevenție de 1,5 m între persoane.
  •         Fiecare bilet are alocat un pătrat în interiorul căruia este permis accesul a 2, 3 sau 4 persoane. Accesul a 4 persoane intr-un patrat este permis numai daca sunt membri ai aceleiaşi familii.
  •         În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minim 1,5m și vor purta mască (medicală sau nonmedicală).
  •         Accesul unui minor intre 3 si 14 ani se face numai pe baza unui bilet valid si insotit de un parinte/tutore
  •         Accesul unui minor intre 14-18 ani se face numai pe baza unui bilet valid
  •         Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.
  •         Este interzis accesul în locație cu băuturi / alimente din afara spațiului de eveniment.
  •         Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a drogurilor.
  •         Punem la dispozitie 5 locuri pentru persoane cu dezabilitati, mai multe detalii pe adresa [email protected]

 Regulament GDPR

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.