Bilete Oradea: Orange Pop-Up Cinema: Coming 2 America - 6 aug '21, ora 21:15 - Piata Unirii

Oradea: Orange Pop-Up Cinema: Coming 2 America

Piata Unirii, Oradea

vineri, 6 august '21, ora 21:15

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

Participarea este permisa spectatorilor vaccinati si ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.
Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

„Banii încasați din vânzarea biletelor vor fi donați către Fundația Orange pentru susținerea educației digitale în școlile din mediul rural.”

Coming 2 America

La cea de-a 30-a aniversare a nunții sale cu Lisa McDowell, prințul Akeem din Zamunda este convocat în fața tatălui său pe moarte, regele Jaffe Joffer. Jaffe și șamanul său Baba îi dezvăluie unui Akeem nedumerit că a născut un fiu în timpul primei sale vizite în Queens, New York, după ce asistentul său Semmi a adus două femei să-și petreacă noaptea cu ele în timp ce Akeem încă își căuta viitoarea regină. Unul dintre ei a drogat-o din greșeală pe Akeem, rezultând o încercare pe care nu și-o amintea. Așa cum tradiția Zamundiană cere ca doar un succesor masculin să poată moșteni tronul, iar Akeem nu a avut decât fiice, Akeem este nevoit să călătorească înapoi în Queens pentru a-și recupera fiul. Dacă nu, Zamunda s-ar putea confrunta cu o preluare ostilă a națiunii vecine militariste Zamunda, Nexdoria, al cărei dictator, generalul Izzi (fratele viitoarei mirese aranjate de Akeem), a făcut presiuni pentru ca fiica cea mare a lui Akeem, Meeka, să se căsătorească cu fiul său, Idi.

Distributie: Arsenio Hall, Jermaine Fowler, Leslie Jones, Tracy Morgan, KiKi Layne, Shari Headley, Teyana Taylor, Wesley Snipes, and James Earl Jones

REGULAMENT DE DESFĂȘURARE / ACCES

Evenimentul se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui. Pe masura ce aceste prevederi vor fi anuntate de autoritati, le vom transmite tuturor participantilor.

  •         Participarea este permisa spectatorilor vaccinati și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,  ai celor cu test PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu test rapid nu mai vechi de 24 de ore sau cu bilet de externare din spital nu mai vechi de 90 de zile si nu mai devreme de 15 zile.
  •         Accesul publicului este permis numai în condițiile purtării de mască (medicală sau non medicală) pe toata durata evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul. Accesul la eveniment se face cu respectarea de către participanți a distanțării de prevenție de 1,5 m între persoane.
  •         Fiecare bilet are alocat un pătrat în interiorul căruia este permis accesul a 2, 3 sau 4 persoane. Accesul a 4 persoane intr-un patrat este permis numai daca sunt membri ai aceleiaşi familii.
  •         În toate zonele de așteptare, aprovizionare și toalete, participanții vor păstra distanța de siguranță de minim 1,5m și vor purta mască (medicală sau nonmedicală).
  •         Accesul unui minor intre 3 si 14 ani se face numai pe baza unui bilet valid si insotit de un parinte/tutore
  •         Accesul unui minor intre 14-18 ani se face numai pe baza unui bilet valid
  •         Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.
  •         Este interzis accesul în locație cu băuturi / alimente din afara spațiului de eveniment.
  •         Este interzis accesul persoanelor aflate sub influența alcoolui sau a drogurilor.
  •         Punem la dispozitie 5 locuri pentru persoane cu dezabilitati, mai multe detalii pe adresa [email protected]

 Regulament GDPR

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.