Bilete Oradea: NextGen Conference 2024 "Born to be digital" - 19 mai, ora 09:30 - Queen Mary

Oradea: NextGen Conference 2024 "Born to be digital"

Queen Mary, Oradea

duminică, 19 mai, ora 09:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Avem marea plăcere să vă invităm la cea de-a a4-a ediție a „NextGen Conference”, eveniment care va avea loc la Oradea, având ca temă abilitățile cheie în a găsi echilibru și beneficiul în utilizarea de Social Media, Aplicații și Dispozitive Digitale de către copii.
Tema principală a conferinței este Born to be digital - cum marchează tehnologia dezvoltarea copilului

Biletele sunt returnabile doar pana la data de 3 mai.

Conferința are următoarele obiective:
  • Promovarea schimbului de idei și experiențe în domeniul educației digitale.
  • Consolidarea rețelelor dintre societatea civilă și sistemul educațional în beneficiul unei educații mai bune pentru toți.

Principalele teme:
Dacă ești părinte

  • Veți avea șansa de a înțelege habitatului digital al familiei, cum puteți cultiva cetățenia digitală, amprenta virtuală și ce model le oferim copiilor noștri din acest punct de vedere.
  • Veți avea oportunitatea dobândiți informații utile pentru a găsi un echilibru între viața virtuală și reală, pentru a înțelege ce înseamnă moderația în raport cu tehnologia digitală.

Dacă ești profesor

  • Veți afla modalități de a înțelege peisajul digital, cum arată, ce sunt platformele media digitale, cum să integrați cele mai recente tehnologii AI în programele de predare și cum să vă inspirați elevii și să îi pregătiți pentru lumea digitală în continuă schimbare

De ce să aștepți cu nerăbdare NextGen 2024?

  • Vei avea șansa să te întâlnești cu experţi din domeniile parentingului și ale educației.
  • Veți avea ocazia să înțelegeți habitatul digital al familiei, cum puteți cultiva cetățenia digitală, amprenta virtuală și ce model oferim copiilor din acest punct de Vedere
  • Veți descoperi cum să integrați cele mai recente tehnologii AI în programele de predare, cum să vă inspirați elevii și să îi pregătiți pentru lumea digitală în continuă schimbare, sau cum puteți transforma învățarea și să vă pregătiți elevii pentru viitor
  • Veți avea șansa de a dezbate avantajele și dezavantajele cu privire la lumea digitală. Întrebări precum „Când? Cum? Unde?” din lumea tehnologiei.

Speakerii care vor fi prezenți la NextGen 2024
1 Mihaela Carmen Cozma - “Tehnologia ca Punte, nu ca Barieră - Cum să ne apropiem mai mult de copiii noștri”
2 Corina Lupău - “La un click distanță – utilitate, divertisment și riscuri în folosirea tehnologiei de către copii și adolescenți”
3 Paul Andreea - “De la ON-Line la OM-Line”
4 Andrei Fotache - „Teaching tomorrow : cum AI modelează experiența la clasă”
5 Vugar Babayev - “Born to be digital?”