Bilete Oradea: Concert TAXI | TOTUL VA FI BINE - 26 iun '21, ora 20:00 - Fabrica de Bere "Bers Nova"

Oradea: Concert TAXI | TOTUL VA FI BINE

Fabrica de Bere "Bers Nova" , Oradea

sâmbătă, 26 iunie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un TAXI te duce unde vrei tu, ei deși nu au ajuns de multă vreme prin Oradea, se întorc pentru a te plimba pe acorduri de muzică bună, plină de sentimente diverse.

TAXI au cântat nenumărate melodii de dragoste sau au criticat fără menajamente starea sociala și situația politică a României în cântece cum ar fi "Cele două cuvinte", "Aici sunt banii dumneavoastră", "Ai
închis marea in ochi", "Mi-e dor si doare", "Cainele comunitar", "Jumatatea mea", "Cineva, înaintea ta", "Criogenia Salveaza Romania", "Despre smerenie", "Nu mai ești" și multe, multe altele.

Vino la concert să le reasculți și să le retrăiești pe toate. Și nu în ultimul rând, să strigi tare "Totul va fi BINE!"

Pentru că lui Dan Teodorescu - solistul, compozitorul si textierul trupei - îi place să spună lucrurilor pe nume și folosește un limbaj direct și elocvent, accesul va fi restricționat tinerilor sub 14 ani, care pot participa la spectacol doar cu acordul părinților.

Vă așteptăm începând cu orele 18:00 la Fabrica Bers Nova*, concertul începe la ora 20:00!
*Pentru a găsi locația cât mai ușor, vă recomandăm să introduceți "Bers Nova" în câmpul de căutare din aplicația Google Maps și să urmați indicațiile.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.