Bilete Open Camp Vaslui - 8-13 aug '17 - Poligon de tir Paiu

Open Camp Vaslui

Poligon de tir Paiu, Vaslui

8-13 august '17

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

In perioada 8-13 August se va desfasura cea de-a opta editie consecutiva a festivalului Open Camp Vaslui.

Evenimentul ce se va intinde pe durata a 6 zile va include pe langa concerte si diverse activitati culturale unice. Printre acestea se numara o tabara de observatie astronomica, un tur ciclist, expozitii, proiectii de film in aer liber, un concurs de gaming si competitii sportive.

Trupele care vor concerta in editia a opta sunt Zdob si Zdub, CTC, Fratii Grimme, Ada Milea&Bobo&Cristi Rigman&Anca Hanu, Trooper, Alexandra Usurelu, Fara Zahar, Tapinarii, Relative, Riot Monk, Harmasar, Omu Gnom si multi altii. Dintre filmele ce vor fi difuzate amintim "Afacerea Est", "Planeta Petrila", "6,9 Richter".

Pretul pentru un abonament care asigura acces la toate evenimentele costa 50 de lei (camparea este gratuita). De mentionat este ca accesul in Poligonul de Tir Paiu se poate face si cu animale de companie, festivalul fiind unul pet friendly. De asemenea, copiii sub 10 ani au intrarea libera daca vin impreuna cu parintii. Open Camp incurajeaza statul la cort motiv pentru care camparea este gratuita.

In Poligon va exista zona de bar, zona de food, zona de relaxare cu hamace si multe posibilitati de petrecere a timpului liber. 

Zona de expozitii va cuprinde 4 tematici diferite si anume: "Vasluiul Comunist" (transformarea orasului in perioada industrializarii comuniste), "O pata de culoare"(lucrarile realizate anul trecut pe zidurile Penitenciarului Vaslui), "Satul Vasluian"(o selectie de fotografii realizate in urma unor workshopuri coordonate de Sorin Onisor), "Monumente uitate"(expozitie de constientizare a problemei monumentelor din judet care risca sa se darame daca autoritatile nu iau masuri urgente).

Un proiect marcant al editiei din acest an va fi reprezentat de pictarea scarilor de la monumentul de la Podul Inalt, unul dintre cele mai marcante repere din istoria Romaniei. Intregul ansamblu va fi pictat in asa fel incat privit de la distanta sa infatiseze o fila de istorie – Batalia de la Podul Inalt. Artistii care vor realiza lucrarea sunt cei la Noua Ordine Murala (Irlo, Kero, Obie Platon).


Mai multe detalii despre program, activitati, transport sau cazare gasiti pe www.facebook.com/opencampfestival

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele  IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman  si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.