Bilete Open Camp Vaslui 2019 - 19-21 iul '19 - Poligon de tir Paiu

Open Camp Vaslui 2019

Poligon de tir Paiu, Vaslui

19-21 iulie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

VAMA, TAXI dar si o trupa din Serbia, S.A.R.S, sunt numele mari care vor urca anul acesta pe scena festivalului Open Camp Vaslui.

Cea de-a zecea editie a evenimentului devenit deja principalul reper cultural  al Vasluiului va avea loc in perioada 19-21 Iulie. Organizatorii promit ca pe langa concerte, orasul va fi cuprins de o serie de activitati menite sa ii faca pe vasluieni sa vibreze.

Festivalul Open Camp implineste anul acesta 10 ani, iar organizatorii fac eforturi ca editia din luna Iulie sa fie una cu totul si cu totul speciala. Pe scena vor urca peste 20 de trupe si artisti din Romania, Moldova si Serbia, capurile de afis fiind fara indoiala VAMA, cu Tudor Chirila in prima linie, TAXI si S.A.R.S (Serbia). Distributia este completata de Alexandru Andries&Berti Barbera, Via Daca (Republica Moldova), Bucovina, Macanache si multi altii.

Asa cum ne-am obisnuit, pe langa concerte, in cadrul festivalului vor fi si alte proiecte ce au ca scop colorarea si readucerea la viata a orasului. Vom avea parte de un eveniment de graffiti, expozitii, competitii sportive, ateliere, proiectii de film precum si o impresionanta demonstratie de video mapping. Toate aceste proiecte vor fi coordonate cu ajutorul unei echipe de 50 de voluntari, majoritatea dintre ei fiind elevi de liceu.

„Ceea ce în 2010 era „visul unei nopți de vară” pe băncile unui parc numit Secu, o idee colectivă a unor oameni ce gândeau și care simțeau nevoia să fie altfel într-un oraș monoton, a ajuns acum la cea de-a zecea ediție consecutivă. Credem că prin Open Camp am multiplicat și transmis trăile de atunci și am creat un loc deschis, unde fiecare să se poată exprima liber și nestânjenit. Nu ne-am propus niciodată să facem un festival mare dar ne-a plăcut când lumea ne spunea că suntem un fel de Vama Veche de trei zile, un loc colorat, o mișcare care readuce orașul la viață prin muzică, film, artă de stradă, expoziții și altele. Pe lângă faptul că suntem o alternativă la rutina de peste an, ne dorim și ediția aceasta  să fim o platformă de exprimare pentru oricine este interesat. Așa că, dacă ai o idee bună, un proiect pentru comunitate nu te sfii să ne scrii.” - Ciprian Hordila, organizator Open Camp Vaslui.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.