Bilete Open Air Blues Festival Brezoi 4th Edition - 19-24 iul '22 - Summer Camp Brezoi

Open Air Blues Festival Brezoi 4th Edition

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

19-24 iulie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

#BREZOIULLUMII este deja un brand ce dezvăluie un ȋntreg univers, un fenomen cu adâncă rezonanță individual şi colectivă. Noua ediție duce Open Air Blues Festival Brezoi chiar mai departe, devenind cea mai mare adunare de artişti şi public de blues, găzduită de România vreodată. Un festival de 6 zile, cu nume internaționale de elită şi nu doar atât!

CLICK MAI JOS PENTRU PACHETE CAZARE SI TRANSPORT
 
LINE-UP 
Marți
Samantha Fish
Popa Chubby
Grainne Duffy
Joe Rusi
Green Onions Experience

Miercuri
Larkin Poe
Ben Poole
Gaelle Buswel
Rares Totu's Midnight
The River of Blues

Joi
Eric Gales
Beth Hart
Laurence Jones
Louis King
John Montana

Vineri
Elles Bailey
Calancea Band
Marius Dobra Band
Hetty & the Jazzato Band
Guts n Grace

Sâmbătă
Dana Fuchs
Blues Pills
Bad Day Blues Band
Halper Hendrix feat. AG Weinberger
The Southern Cockroaches

Duminică
Kaz Hawkins
King King
Rick Estrin and The Nightcats
AXiS
Groove Garden by Sorin Zlat

OPEN AIR BLUES FESTIVAL BREZOI 2019 AFTERMOVIE (BUTON LINK)

CONDIȚII ACCES GRATUIT
Accesul la festival şi ȋn camping este gratuit pentru copii sub 13 ani, ȋnsoțiți de un adult deținător de abonament. #ȋmpreunăcreştemgenerațiablues

Accesul la festival şi ȋn camping este gratuit pentru persoane cu disabilități, ȋn baza cărții de identitate şi a certificatului de handicap.

C A M P I N G
Biletele s-au epuizat pentru prima locație a campingului de corturi şi rulote. Astfel că vă oferim o a doua locație – “Camping Stadion Lotru”. Locația secundară dispune de aceleaşi faciIități ca şi Summer Camp, pentru a vă asigura o vacanță confortabilă. Singura diferență este amplasamentul mai central pe harta oraşului, comparativ cu Summer Camp. Participanții la edițiile 2018-2019 au avut deja ocazia de a se familiariza cu locația camping stadion Lotru. Vă recomandăm achiziționarea ȋn avans a biletelor pentru camping, acestea sunt la mare căutare şi se vor epuiza rapid.

Locațiile de campare sunt ȋngrădite, dispun de servicii de pază 24/7 şi sunt echipate cu iluminat nocturn, toalete şi duşuri, posture de curent, terenuri de sport. În plus, indiferent de locația unde sunteți cazați, Summer Camp vă pune la dispoziție locuri de joacă pentru copii, zonă de lounge şi plajă pe malul râului Lotru, terase unde puteți servi masa şi băuturile favorite.

Abia aşteptăm să vă ȋntâmpinăm ȋn micul nostru paradis natural şi muzical de la
#BrezoiulLumii!

Eveniment organizat cu pasiune de Asociația MENTOR ROCK, Aby Stage Events Primăria Oraşului Brezoi
ȋn LIVE MUSIC SUMMER CAMP BREZOI
strada Valea Satului, 245500, Brezoi, județul Vâlcea, Romania

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.