Bilete Open Air Blues Festival Brezoi 3.5 RO Edition - 22-25 iul '21 - Summer Camp Brezoi

Open Air Blues Festival Brezoi 3.5 RO Edition

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

22-25 iulie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Artiştii cu cea mai mare rezonanță din lumea Blues-ului românesc se reunesc la o ediție specială a Open Air Blues Festival Brezoi: 3.5 RO Edition! Feeling şi calitate specifice pentru #BrezoiulLumii! 21 de formații ȋn 4 zile fascinante: 22 – 23 – 24 – 25 iulie, la Summer Camp Brezoi.
Joi, 22 iulie
Jimi El Laco & Friends
Bluemans
AXiS
Canaf & Excentric Blues Band
NIGHTLOSERS
 
Vineri, 23 iulie
PrazZ'n'Blues
FUNKorporation
RoadkillSoda
Straight From The Bottle
Mike Godoroja & Blue Spirit
Rares Totu's Midnight Sun feat. Aminda
 
Sambata, 24 iulie
Midnight Buzz
Green Onions Experience
The Southern Cockroaches
Marcian Petrescu & Trenul de Noapte
Alex Calancea Band
Duminică, 25 iulie
Foxy Lady Band
Berti Barbera & Nicu Patoi
Florin Giuglea Group
StonesFree - Ochescu/Tomaselli/Clopo
AG Weinberger
 
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit insotiti de adult platitor de bilet. Conform legii nu este necesar test sau vaccin pentru accesul acestora in locatie.
 
Accesul publicului va fi condiționat de normele în vigoare la data evenimentului.  
 Actualmente acestea prevăd: "Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore, respectiv pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
Organizatorul va asigura verificarea dovezilor medicale prezentate de fiecare participant, pentru îndeplinirea condițiilor de acces prevăzute mai sus. Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol și de la verificarea in Registrul electronic de vaccinare."
 
La Spitalul Orăşenesc Brezoi se pot efectua teste rapide antigen certificate până la orele 20:00. Spitalul se afla la o distanța de 829 m de Summer Camp Brezoi.
Prețul unei testări va fi maxim 40 lei.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.