Bilete OMV MAXX MOTION MOTORC - ETAPA 5 - 18-19 sep '21 - Circuitul de mare viteza MOTORPARK ROMANIA

OMV MAXX MOTION MOTORC - ETAPA 5

Circuitul de mare viteza MOTORPARK ROMANIA , Adâncata (Ialomița)

18-19 septembrie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Între 16 și 19 septembrie 2021, spectacolul OMV MaxxMotion MotoRC revine pe circuit! Cea mai tare întrecere de motociclism viteză din această parte a Europei programează etapa a cincea, o etapă care va fi îmbrăcată de un show de zile mari la MotorPark România.

Cei mai rapizi oameni din România, piloții care sfidează legile fizicii în căutarea miimilor de secundă care fac diferența între normalitate și glorie, se reunesc într-un weekend extins memorabil. Evenimentele vor începe încă de joi, atunci când piloții claselor Rookies 600 și Rookies 1000 vor intra pe circuit pentru antrenamente, calificări și curse. Sâmbătă și duminică e rândul claselor Stock, oamenii care merg atât de tare încât doar forțele necunoscute țin motocicletele cu roțile pe asfalt.

 

Cursele OMV MaxxMotion MotoRC vor fi doar epicentrul, asta pentru că biletele de intrare vor asigura spectatorilor accesul la numeroase alte posibilități de divertisment. La MotorPark România este programat un show aviatic în cadrul căruia vor putea participa trei norocoși ce vor avea oportunitatea să vadă circuitul din aer. Tot pentru spectatori va fi organizat și un Taxi Ride BMW. Și nu vă lăsați păcăliți de denumire, tururile de circuit într-un bolid BMW, alături de un pilot bine antrenat, sunt foarte departe de senzațiile trăite într-un taxi! Înainte ca spectatorii să poată ocupa cele peste 1000 de locuri din tribunele amenajate la MotorPark România vor mai avea loc show-uri de stunt, cu motociclete de cross care vor face salturi spectaculoase între clădirile din complex.

 

La circuit vor fi amenajate patru zone tip food court, alte două zone pentru deserturi, expoziții de echipamente și accesorii moto, iar atmosfera va fi întreținută de DJ-ul Red Bull.

 

Te așteptăm alături de OMV MaxxMotion MotoRC, între 16 și 19 septembrie, pentru adevărata gală a motorsportului românesc!

 

Accesul în cadrul MotorPark România se va face potrivit normelor în vigoare.