Bilete Old Blacks Rock & More Festival @ #FAMILYFEST Island - 3 octombrie - 3 oct '20, ora 18:00 - FamilyFest Island

Old Blacks Rock & More Festival @ #FAMILYFEST Island - 3 octombrie

FamilyFest Island, București

sâmbătă, 3 octombrie '20, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Aflat la cea de-a treia editie, OLD BLACKS, ROCK & MORE Festival, este unul dintre cele mai curajoase si inedite evenimente muzicale din Romania, avand in vedere perioada dificila pe care o traversam cu totii.
Dupa succesul anilor trecuti, Old Blacks Rock & More Festival, revine in 2020, intr-o atmosfera unica, pe insula de pe Lacul Fundeni.

Hai si tu pe 03 si 04 octombrie pe insula, la cea mai tare petrecere live din capitala, impreuna cu prietenii tai, sa-i vezi pe HVNDS, Trupa Zero, Emeric Imre si Magda Puskas.
Festivalul s-a bucurat de o primire excelenta din partea publicului, inca de la prima editie, promovand diferite stiluri de rock, cu cele mai diverse sounduri electro, funk, hip-hop si anul acesta vine si cu o seara speciala de muzica folk, atingand astfel un public diversificat, cu varste si preferinte de toate felurile.
Pregateste-te sa evadezi in aer liber, intr-o experienta de festival cu prieteni multi, muzica buna si amintiri frumoase retraite alaturi de trupele tale de suflet, dar si cu mintea deschisa pentru proiecte muzicale noi, care vor fi adevarate repere pentru generatiile viitoare.

Locație: Insula de pe Lacul Fundeni.

  • Accesul în locația #FAMILYFEST Island, se face doar cu mască de protecție.
  • Capacitatea maximă admisă de lege, este de 500 persoane.
  • Evenimentele marca Sprint Media Group, vor fi organizate respectând toate normele în vigoare, comunicate de către Guvernul României.

Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.