Bilete OLD BLACKS " Rock & More Festival" - 7-8 iun '19 - Quantic

OLD BLACKS " Rock & More Festival"

Quantic, București

7-8 iunie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Aflat la cea de-a doua editie, festivalul OLD BLACKS, ROCK & MORE, care va avea loc pe 7 si 8 iunie 2019 in poienita de la Quantic, este unul dintre cele mai curajoase si inedite evenimentele muzicale din Romania.

Dupa succesul de anul trecut, festivalul Old Blacks Rock & More, revine in 2019, intr-o locatie primitoare, chiar in inima Bucurestiului. Hai sa-i vezi pe Zdob si Zdub, Suie Paparude, Kempes, Timpuri Noi si alte 10 trupe, la cea mai tare petrecere in aer liber din Capitala. Pe 7 si 8 Iunie, te asteptam in poiana de la Quantic, cu toti prietenii tai, la un adevarat maraton muzical live, cu trupe rock&more, bere din belsug si distractie cat pentru un an intreg.

Festivalul s-a bucurat de o primire excelenta din partea publicului inca de la prima editie, promovand diferite stiluri de rock, cu cele mai diverse sounduri electro, funk, hip-hop si alte genuri inca neexplorate indeajuns pana acum la noi.

Organizat de Sprint Music din dorinta de a experimenta formule noi de succes in piata de evenimente din Romania, evenimentul este promovat de echipa de la HTag PR, atingand un public diversificat, cu varste si preferinte de toate felurile.

 Pregateste-te sa evadezi in aer liber chiar in centrul Bucurestiului, intr-o experienta de festival cu prieteni multi, muzica buna si amintiri frumoase retraite alaturi de trupele tale de suflet, dar si cu mintea deschisa pentru proiecte muzicale noi, care vor fi adevarate repere pentru generatiile viitoare.

Oferte:

La minim 4 bilete cumparate discount 15%
La minim 8 bilete cumaprate discount 25%
La minim 15 bilete cumparate discount 30%
 
Abonamentele sunt disponibile pentru vanzare doar pana pe data de 6 iunie(inclusiv)
 
In data de 7 si 8 iunie se vor gasi bilete doar la club Quantic si acestea vor costa 60 lei /zi

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.