Bilete OCS – Showroom Original x Expirat - Online

OCS – Showroom Original x Expirat

Online, Romania

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Omul cu șobolani: primul concert din seria Showroom Original x Expirat are premiera pe 5 martie pe Overground Showroom

Tuturor ne este dor de concerte, de experiența muzicii live, de schimbul de energie dintre scenă și public. Așa că am readus pe scenă unele dintre cele mai cunoscute trupe de alternative pentru o serie de concerte filmate, produse de Overground Music și găzduite de Expirat! O dată la două săptămâni, vineri de la ora 20:00, pe Overground Showroom – „Netflixul de concerte” – va avea premiera în exclusivitate câte un concert din seria Showroom Original x Expirat, iar seria începe vineri, 5 martie, la ora 20:00 cu Omul cu șobolani.

OCS, prescurtarea de la Omul cu șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. În 2019 Omul cu șobolani au lansat cel mai recent album de studio – Fabrica de păpuși – un album actual și energic, și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei.

Biletele la premiera online de pe 5 martie a concertului OCS – Showroom Original x Expirat se vor găsi pe www.iabilet.ro începând de luni, 1 martie, ora 12:00 și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului OCS – Showroom Original x Expirat pe 5 martie de la ora 20:00. Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

Din seria Showroom Original x Expirat urmează să aibă premiera pe Overground Showroom concerte cu Kumm, Eyedrops, Lucia & Muse Quartet, Pinholes, Fluturi pe Asfalt, Domino, The Kryptonite Sparks, Dimitri’s Bats și alții.

Despre Overground Showroom

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.

https://showroom.overground.ro