Bilete Nu mai plânge zadarnic, nu regreta... Summer Camp Brezoi - 14-15 aug '20 - Summer Camp Brezoi

Nu mai plânge zadarnic, nu regreta... Summer Camp Brezoi

Summer Camp Brezoi, Brezoi (Vâlcea)

14-15 august '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Nu mai plânge zadarnic, nu regreta...
Vineri, 14 august:
 
Ela Danhi & Marius Stanescu EMplugged  
White Mahala  
Mihai Mărgineanu și Banda
 
Sâmbată, 15 august:

Vlad Gălățianu și Silviu Fologea 
Corina Sîrghi & Cătălin Răducanu 
Marius Mihalache & Band - Săftita

--------------------------------------------
  Vineri, 14 august.  
 Mihai Margineanu și Banda. Mihai este un artist complet, acompaniat de o bandă de profesioniști, care pune pe primul loc publicul și fanii săi.  Muzica sa este inspirată din folclorul urban, unele melodii fiind preluări ale unor cântece vechi de pahar, iar altele fiind creații proprii în același gen. Versurile sale sunt adeseori explicite din normalitatea tradiționala. Vă invităm sa petrecem împreună la The Note Pub , să ne amintim cum erau vremurile vechi, "dragostea rurala" si "iubirea de femeie".
---------------------------------------------
  White Mahala  
Cântăm d-alea românești / Și ne zice White Mahala, /Când ne-auzi o să zâmbești,/ N-avem treabă cu sfiala.
Fiindcă viaţa-i aiurită / Nu vrem s-o luăm în serios./ Dacă râde-n orice clipă /Omul este mai frumos.
Ăsta este crezul nostru / Nu ne rupem în figuri /Muzică pe cheful vostru /Doar atât scoatem pe guri
Și de-o fi ca să vă placă / Ce cântăm și auziți / Când vă e lumea mai dragă / Cu drag să ne pomeniți!
  
Ovidiu Niculescu - voce, chitara / Silviu Enache - chitara, mandolina /Calin Vama - bass /Doru Cinca - tobe /Sorin Nicolescu - trompeta  
 
---------------------------------------------
Ela Danhi & Marius Stanescu EMplugged
 ----------------------------------------------
  Sâmbată  15 august.
 
Marius Mihalache, un excepțional producator și artist roman, cunoscut atat pe plan national, cat și internațional, s-a specializat in muzica de film si songwriting, la prestigiosul Colegiul de Muzică Berklee Collage of Music (Boston, US). El a performat pe cele mai prestigioase scene din Europa, SUA  și din intreaga lume, de-a lungul carierei sale. Amintim cativa artisti cu care Marius a colaborat: Chick Corea, Gloria Gaynor, Nina Simone, Nigel Kennedy, Steve Vai, Kitaro, Blood Sweet and Tears, Francis Ford Copolla, etc.. Marius Mihalache a semnat coloane sonore pentru numeroase filme românești, cum ar fi:  Filantropica, Ticăloșii, Marilena, , La urgență, America, Venim! etc. Recunoscut pentru originalitatea sa în interpretarea diferitelor stiluri de muzica la tambal, muzicianul a reușit să impună acest instrument chiar și în marile orchestre de muzică clasică.La 17 ani a cântat la Scala di Milano. La 20 de ani a fost ales personal de catre marele muzician, Chick Corea, pentru a sustine un recital in deschiderea concertului său din România. Este muzicianul care a reuşit să confere ţambalului valenţe, subtilităţi şi rezonanţe incredibile.
 

Ion Caramitru: SĂFTIŢA lui Marius Mihalache este ceva fără precedent!

"Vă rog să mergeţi să vedeţi şi să ascultaţi concertul lui Marius Mihalache, SĂFTIŢA, care este una din cele mai fenomenale prezenţe culturale pe scena românească. Se spune că frizează geniul, dar eu pot să spun fără niciun fel de reţinere, este ceva fără precedent!" - Ion Caramitru, director Teatrul Național București.   

---------------------------------------------
  Corina Sîrghi – voce Cătălin Răducanu – pian  
Corina: Pentru toți cei care au iubit, iubesc și vor iubi, pe 15 august se aduce la microfon un mic îndemn la a mai iubi o dată, și încă o dată, iar toate melodiile care vor alcătui repertoriul de dragoste, dor și tristețe, aceste cîteva elemente care ne fac să simțim că trăim cu adevărat, vă vor purta ceva mai departe de lumea asta, din care, pe culoarul nostalgiei, toți vrem, din cînd în cînd, să mai evadăm. Emoțiile de altădată, prin sinceritatea și simplitatea versurilor și adevărul interpretării, sunt aduse pe o scenă de astăzi, lăsîndu-ne să ne bucurăm de un farmec aparte, cel al trecutului ataît de… atît de… atît de…
---------------------------------------------
 
Vlad Gălățianu și Silviu Fologea
Cu două chitare și un microfon, Vlad Gălățianu și Silviu Fologea vă propun o incursiune în folclorul și muzica lăutărească autentică, comdimentate cu armonii de jazz. Vă veți întâlni cu teme muzicale cunoscute, abordate într-o manieră originală.
Vlad Gălățianu este actor colaborator al Teatrului Nottara din București, chitarist și solist. A studiat chitara de jazz cu profesorul Alex Man, alături de care a și urcat pe scenă.
Silviu Fologea este chitarist, dovedind multă creativitate în abordarea la chitară a muzicii folclorice.
   Vă așteptăm să petrecem împreună sărbătoarea Sfintei Marii, la Brezoi... românește!
 

Live Music Summer Camp Brezoi 2020 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii · 6000 metri patrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend  · Zonă de camping pentru corturi și rulote.  · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport,
 Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice numeroase.  

Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK si Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.