Bilete #NoiFacemUnSpital – Acoustic Night - 23 ian '19, ora 20:00 - Quantic

#NoiFacemUnSpital – Acoustic Night

Quantic, București

miercuri, 23 ianuarie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

La inițiativa trupei Bucovina, Free Riders și Club Quantic se mobilizează. Astfel, în perioada 23-26 ianuarie te așteptăm în Club Quantic din București să ajuți, alături de artiștii ce vor urca pe scenă, la construirea PRIMULUI SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.

Toate încasările obținute se vor direcționa către asociația Dăruiește Viață. Asociația Dăruiește Viață și-a asumat misiunea de a ridica PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie pentru copiii diagnosticați cu cancer din România.

Este pentru prima dată când, în România, un ONG construiește un spital de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări. S-au alăturat acestei campanii umanitare, până în acest moment: Bucovina, Mihai Mărgineanu, Mihai Bobonete și Vița de Vie. În cel mai scurt timp vom actualiza lista cu artiști care au răspuns pozitiv campaniei.

Programul evenimentului va fi următorul:

23 Ianuarie – Acoustic Night Vița de vie

24 Ianuarie - Stand up night Mihai Bobonete

25 Ianuarie – Folk Night Mihai Mărgineanu

26 Ianuarie – Rock Night Bucovina

Prețul unui bilet este de 50, 75 sau 100 de lei, în funcție de cât vrei/poți să donezi.

Atenție! Pentru serile de 23, 24 și 25 ianuarie, numărul biletelor va fi limitat: vor fi puse la vânzare 220 de bilete cu loc la masă. Cei care nu pot ajunge dar doresc să ajute, pot face donații direct pe platforma de strângere de fonduri a asociației Dăruiește Viață – www.bursadefericire.ro – la secțiunea investește, sau donează 2 euro/lună prin SMS la 8844 cu mesajul "SPITAL" sau 4 euro/lună prin SMS la 8864, tot cu mesajul "SPITAL". 

Biletele se gasesc www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.