Bilete Noble Drinks & Networking Events - 26 iun '18, ora 19:00 - Palatul Noblesse

Noble Drinks & Networking Events

Palatul Noblesse, București

marți, 26 iunie '18, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Noble Drinks & Networking Events #11, va avea loc in gradina palatului unde veti fi intampinati cu muzica jazz si bauturi nobile.

Interiorul palatului, showroom-ul Noblesse Interiors si Biblioteka Hub asteapta deasemenea sa fie descoperite!

Prin seria de evenimente Noble Drinks & Networking Events, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace gazduieste evenimente de networking lunare pentru principalele comunitati de business din Bucuresti.

Nu pierde ocazia de a te bucura pentru o seara, de o selectie de bauturi fine si de a te conecta cu oameni de business din afara comunitatii tale, intr-un cadru intim (cladire monument istoric situata in mijlocul Bucurestiului, zona Universitate)!

Evenimentul se adreseaza exclusiv oamenilor de business!

Pret bilet: 100 lei/persoana
Taxa include: Open Bar, Networking, Jazz Music

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara. 

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.